Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo brengt nieuwe verbeteringen naar Mediabox Next en Next Mini

  De komende dagen rolt Ziggo een nieuwe update uit voor de mediaboxen met het Horizon besturingssysteem.
  Jarco Kriek
  8 september 2023
  comments 2
  Ziggo brengt nieuwe verbeteringen naar Mediabox Next en Next Mini
  Foto Getty Images

  De nieuwe versie 5.04 voor de Mediabox Next en Next Mini wordt deze week geïnstalleerd bij gebruikers in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Ziggo-klanten in andere delen van het verzorgingsgebied die deze modellen bruikleendecoder gebruiken, krijgen in de loop van volgende week de beschikking over de nieuwe firmware.

   

  Suggesties

  De nieuwe firmware heeft diverse verbeteringen met betrekking tot aanbevelingen. Zo is op de hoofdpagina een nieuwe rij zichtbaar met daarin suggesties voor de gebruiker voor programma’s die op tv-zenders te zien zijn. Dit gebeurt op basis van de kijkgeschiedenis. Ook zijn er verbeteringen op het punt van verder kijken van content. Tenslotte werden diverse bugfixes doorgevoerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox NextNext Minifirmwarefirmware-firmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  TV-TIP De Rijdende Rechter

  De Rijdende Rechter
  NPO 1 om 21:27 uur
  Sinds de gemeente de straat van de 88-jarige mevrouw Groenewold op de schop nam, is het bal in het Zuid-Limburgse Brunssum. Want waar de inrit van de bejaarde dame eerst nog aan een groenstrook grensde, dendert ze met haar autootje nu rechtstreeks het fietspad op. Levensgevaarlijk, ook omdat de hoge heg van de buren haar zicht nog eens extra belemmert. Mocht er ooit een fietser onder haar auto belanden, dan is de gemeente daarvoor verantwoordelijk. Onzin, volgens de lokale wethouder. En is ze destijds ook niet zelf akkoord gegaan met de herinrichting?

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)