Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: deze sport dit weekend in 4K ‘gratis’ bij Ziggo Sport

  Ziggo Sport 4K is In Nederland op dit moment exclusief voor een deel van de klanten van kabelbedrijf Ziggo beschikbaar. Wat kunnen zij dit weekend in 4K zien?
  Jarco Kriek
  20 augustus 2021
  comments 8
  Ziggo: deze sport dit weekend in 4K ‘gratis’ bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport 4K is niet bij distributeurs als KPN, Canal Digitaal en SKV die een 4K-aanbod hebben beschikbaar. Het eigen sportkanaal van VodafoneZiggo is alleen bij bedrijfsonderdeel Ziggo in het zenderaanbod opgenomen. Overigens kunnen niet alle Ziggo-klanten naar Ziggo Sport in 4K kijken. Alleen als het tv-abonnement TV Complete en TV Max in combinatie met een internetabonnement wordt gekocht, wordt Mediabox Next door Ziggo aan klanten geleverd. Alleen via deze bruikleendecoder kan naar Ziggo Sport 4K gekeken worden.

   

  Wat is in 4K te zien?

  Slechts enkele sportwedstrijden en sportcompetities worden in volwaardig 4K op Ziggo Sport 4K uitgezonden. Ziggo zegt te werken aan uitbreiding van sporten die in 4K getoond gaan worden. Naast het volwaardig 4K-content worden alle overige uitzendingen op Ziggo Sport 4K van de HD- naar 4K-beeldresolutie opgewaardeerd. Hieronder een overzicht welke uitzendingen dit weekend in volwaardig 4K bij Ziggo Sport te zien zijn.

   

  • Zondag 22 augustus 17.30 uur Arsenal - Chelsea
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4K4KUltra HDUHDvoetbalPremier League

  Reacties

 1. TV-TIP Freek's wilde wereld

  Freek's wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

  TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)