Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: deze sport dit weekend in 4K ‘gratis’ bij Ziggo Sport

  Ziggo Sport 4K is In Nederland op dit moment exclusief voor een deel van de klanten van kabelbedrijf Ziggo beschikbaar. Wat kunnen zij dit weekend in 4K zien?
  Jarco Kriek
  20 augustus 2021
  comments 8
  Ziggo: deze sport dit weekend in 4K ‘gratis’ bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport 4K is niet bij distributeurs als KPN, Canal Digitaal en SKV die een 4K-aanbod hebben beschikbaar. Het eigen sportkanaal van VodafoneZiggo is alleen bij bedrijfsonderdeel Ziggo in het zenderaanbod opgenomen. Overigens kunnen niet alle Ziggo-klanten naar Ziggo Sport in 4K kijken. Alleen als het tv-abonnement TV Complete en TV Max in combinatie met een internetabonnement wordt gekocht, wordt Mediabox Next door Ziggo aan klanten geleverd. Alleen via deze bruikleendecoder kan naar Ziggo Sport 4K gekeken worden.

   

  Wat is in 4K te zien?

  Slechts enkele sportwedstrijden en sportcompetities worden in volwaardig 4K op Ziggo Sport 4K uitgezonden. Ziggo zegt te werken aan uitbreiding van sporten die in 4K getoond gaan worden. Naast het volwaardig 4K-content worden alle overige uitzendingen op Ziggo Sport 4K van de HD- naar 4K-beeldresolutie opgewaardeerd. Hieronder een overzicht welke uitzendingen dit weekend in volwaardig 4K bij Ziggo Sport te zien zijn.

   

  • Zondag 22 augustus 17.30 uur Arsenal - Chelsea
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4K4KUltra HDUHDvoetbalPremier League

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)