Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: deze sport dit weekend in 4K ‘gratis’ bij Ziggo Sport

  Ziggo Sport 4K is In Nederland op dit moment exclusief voor een deel van de klanten van kabelbedrijf Ziggo beschikbaar. Wat kunnen zij dit weekend in 4K zien?
  Jarco Kriek
  20 augustus 2021
  comments 8
  Ziggo: deze sport dit weekend in 4K ‘gratis’ bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport 4K is niet bij distributeurs als KPN, Canal Digitaal en SKV die een 4K-aanbod hebben beschikbaar. Het eigen sportkanaal van VodafoneZiggo is alleen bij bedrijfsonderdeel Ziggo in het zenderaanbod opgenomen. Overigens kunnen niet alle Ziggo-klanten naar Ziggo Sport in 4K kijken. Alleen als het tv-abonnement TV Complete en TV Max in combinatie met een internetabonnement wordt gekocht, wordt Mediabox Next door Ziggo aan klanten geleverd. Alleen via deze bruikleendecoder kan naar Ziggo Sport 4K gekeken worden.

   

  Wat is in 4K te zien?

  Slechts enkele sportwedstrijden en sportcompetities worden in volwaardig 4K op Ziggo Sport 4K uitgezonden. Ziggo zegt te werken aan uitbreiding van sporten die in 4K getoond gaan worden. Naast het volwaardig 4K-content worden alle overige uitzendingen op Ziggo Sport 4K van de HD- naar 4K-beeldresolutie opgewaardeerd. Hieronder een overzicht welke uitzendingen dit weekend in volwaardig 4K bij Ziggo Sport te zien zijn.

   

  • Zondag 22 augustus 17.30 uur Arsenal - Chelsea
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4K4KUltra HDUHDvoetbalPremier League

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Het blok Australië

  Het blok Australië
  Play4 om 08:50 uur
  In Nederland vond Net5 het na zeven seizoenen wel welletjes, maar in Australië wordt er al een dikke 15 seizoenen doorgehamerd.

  TV-TIP Prometheus

  Prometheus
  om 03:19 uur
  Prometheus is een prequel op Alien, maar vertelt ook een compleet eigen verhaal. Waardoor je weinig voorkennis nodig hebt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)