Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN breiden basispakket tijdelijk uit met muziekzenders

  De twee grootste tv-providers van Nederland Ziggo en KPN breiden het basispakket tijdelijk uit. De reden is het Amsterdam Dance Event (ADE).
  Jarco Kriek
  11 oktober 2023
  comments 0
  Ziggo en KPN breiden basispakket tijdelijk uit met muziekzenders
  Foto Getty Images

  Bij beide providers zijn de zenders TV538 en SLAM! TV van 18 tot en met 22 oktober voor alle klanten met het goedkoopste abonnement te bekijken. Bij Ziggo kan de koper van het Kabel TV-abonnement beide muziekzenders alleen via de online tv-dienst Ziggo GO bekijken. Alleen met het digitale abonnement TV Standaard/TV Start kan ook direct via de decoder of televisie naar beide zenders worden gekeken. Bij KPN kunnen zowel klanten met een basisabonnement voor Interactieve TV als TV+ naar de muziekzenders kijken. ADE is het jaarlijkse internationale muziekfeest dat in de hoofdstad van Nederland wordt georganiseerd.

   

  TV538

  Zowel bij TV538 als SLAM! TV staat tijdens ADE de programmering in het teken van dit muziekfestival. TV538 is bij beide providers op voorkeuzekanaal 538 te vinden. Bij KPN is de muziekzender standaard onderdeel van het basispakket. Bij Ziggo is TV538 onderdeel van de aanvullende abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. Op TV538 zijn vanuit het zelf opgetuigde DJ Hotel onder meer live optredens van de dj’s Afrojack en Hardwell te zien en horen.

   

  SLAM! TV

  Op SLAM! TV heeft op het IJdok eveneens een eigen studio tijdens ADE in Amsterdam. In deze tijdelijke studio maken diverse dj’s en artiesten hun opwachting. SLAM! TV is bij Ziggo beschikbaar op voorkeuzekanaal 604. Bij KPN is de muziekzender op voorkeuzekanaal 111 te vinden.

  ZiggoVodafoneZiggoKPNtvtelevisiemuziekADEAmsterdam Dance Event

  Reacties