Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, KPN en Odido breiden live aanbod NOS op eigen decoders uit

  NOS lanceert een nieuwe online dienst onder de naam NOS Live. Die is niet alleen beschikbaar via decoders van Ziggo, KPN en Odido, maar ook op andere apparaten.
  Jarco Kriek
  3 juni 2024
  comments 2
  Ziggo, KPN en Odido breiden live aanbod NOS op eigen decoders uit
  Foto Getty Images

  NOS Live is vanaf dinsdag 4 juni als app beschikbaar op diverse online platforms. Zo wordt de app toegevoegd aan de Ziggo bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. Ziggo-klanten krijgen direct toegang tot de app door af te stemmen op voorkeuzekanaal 160. KPN-en Odido-klanten die de TV+ (KPN) en Mediabox (Odido) decoder gebruiken kunnen NOS Live App zelf downloaden. Dit geldt ook voor bezitters van een online mediaspeler die net als de KPN TV+ decoder functioneert op het Android TV besturingssysteem. Voor de bezitters van mediaspeler Apple TV is eveneens de vernieuwde app beschikbaar. Smart TV-bezitters van modellen van fabrikanten als LG en Samsung kunnen de NOS Live App in hun appstore vinden.

   

  Sportzomer

  De komst van de vernieuwde online diens† van NOS komt niet toevallig voor aanvang van de sportzomer. Via NOS Live kan bijvoorbeeld naar sportwedstrijden gekeken worden die door deze publieke omroep niet lineair op één van de drie landelijke NPO-kanalen worden uitgezonden. NOS gaat in de komende sportzomer honderden uren live sport streamen via NOS Live. Dit gebeurt in een maximale bandbreedte van 3,5 Mb/s. Naast het EK voetbal zijn ook Wimbledon, de Tour de France en de Olympische Zomerspelen in Parijs belangrijke sportevenementen deze zomer.

  NOSNOS liveOTTonlinestreamingdienstsport

  Reacties