Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN maken NLConnect krachtiger en compleet

  NLConnect is de opvolger van NLkabel. Wat in het verleden een utopie is gebleken, maakt NLConnect nu realiteit: Ziggo en KPN maken de brancheorganisatie sterker dan ooit tevoren.
  Jarco Kriek
  2 april 2024
  comments 0
  Ziggo en KPN maken NLConnect krachtiger en compleet

  VodafoneZiggo – de combinatie van Vodafone en Ziggo – en KPN zijn toegetreden tot brancheorganisatie NLConnect. Hierdoor zijn alle grote landelijke providers nu lid van NLConnect. Odido en Delta Fiber (Delta en Caiway) gingen de twee grootste tv- en internetaanbieders van Nederland al enige tijd geleden voor. Het aantal leden van NLConnect loopt inmiddels tegen de 90. Het gaat hierbij om alle soorten bedrijven binnen de distributieketen, van aannemer tot provider.

   

  Samenwerking

  NLconnect heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als platform voor de gehele keten van de breedband- en telecomindustrie, met gezaghebbende events, actieve werkgroepen, een uitgebreid relatienetwerk en een volwaardig communicatieplatform. De deelname van KPN en VodafoneZiggo is een mooie erkenning daarvan. We kijken uit naar de samenwerking”, zo omschrijft Mathieu Andriessen - directeur NLconnect – de jubelstemming bij de brancheorganisatie. NLconnect stimuleert innovatie, samenwerking, gezonde marktwerking en kennisuitwisseling in de connectiviteitssector.

  NLConnectbrancheorganisatieZiggoVodafoneZiggoKPNtvtelevisieinternetprovider

  Reacties