Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN maken NLConnect krachtiger en compleet

  NLConnect is de opvolger van NLkabel. Wat in het verleden een utopie is gebleken, maakt NLConnect nu realiteit: Ziggo en KPN maken de brancheorganisatie sterker dan ooit tevoren.
  Jarco Kriek
  2 april 2024
  comments 0
  Ziggo en KPN maken NLConnect krachtiger en compleet

  VodafoneZiggo – de combinatie van Vodafone en Ziggo – en KPN zijn toegetreden tot brancheorganisatie NLConnect. Hierdoor zijn alle grote landelijke providers nu lid van NLConnect. Odido en Delta Fiber (Delta en Caiway) gingen de twee grootste tv- en internetaanbieders van Nederland al enige tijd geleden voor. Het aantal leden van NLConnect loopt inmiddels tegen de 90. Het gaat hierbij om alle soorten bedrijven binnen de distributieketen, van aannemer tot provider.

   

  Samenwerking

  NLconnect heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als platform voor de gehele keten van de breedband- en telecomindustrie, met gezaghebbende events, actieve werkgroepen, een uitgebreid relatienetwerk en een volwaardig communicatieplatform. De deelname van KPN en VodafoneZiggo is een mooie erkenning daarvan. We kijken uit naar de samenwerking”, zo omschrijft Mathieu Andriessen - directeur NLconnect – de jubelstemming bij de brancheorganisatie. NLconnect stimuleert innovatie, samenwerking, gezonde marktwerking en kennisuitwisseling in de connectiviteitssector.

  NLConnectbrancheorganisatieZiggoVodafoneZiggoKPNtvtelevisieinternetprovider

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview