Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN moeten verplicht aanbod aanpassen

  Abonnees van diverse Nederlandse providers – waaronder Ziggo en KPN – krijgen te maken met een wijziging van het zenderaanbod.
  Jarco Kriek
  23 juli 2022
  comments 4
  Ziggo en KPN moeten verplicht aanbod aanpassen
  Foto Getty Images

  In verband met de situatie in Oekraïne bieden diverse Nederlandse providers tijdelijk de uit dit land afkomstige nieuwszender Ukraine 24 HD aan als extra kanaal. Aan die doorgifte komt een einde. Dit heeft te maken met het intrekken van de uitzendlicentie van het nieuwskanaal en diverse andere zenders van de mediagroep waartoe Ukraine 24 HD behoort. De uitzendlicentie is ingetrokken door de mediatoezichthouder in Oekraïne.

   

  Aanvoer

  Dat de zenders van mediagroep MGU hun uitzendlicenties verliezen heeft te maken met de Russische invasie in Oekraïne. De zenders waarvan de licenties zijn ingenomen opereren vanuit het gebied dat wordt gecontroleerd door Rusland. Mede hierdoor is de satellietverspreiding van Ukraine 24 HD via de Astra4 en Hot Bird-satellieten gestopt. Opvallend is dat MGU als vervangende zender Ukraine 1 ongecodeerd via de satelliet verspreidt. Dit kanaal zendt uit Oekraïne afkomstige amusementsprogramma’s uit en heeft dus een totaal andere invulling dan nieuwskanaal Ukraine 24 HD. Ziggo heeft door de wijziging de doorgifte van Ukraine 24 HD inmiddels gestaakt.

  ZIggoVodafoneZiggoKPNUkraine 24 HD

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)