Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN moeten verplicht aanbod aanpassen

  Abonnees van diverse Nederlandse providers – waaronder Ziggo en KPN – krijgen te maken met een wijziging van het zenderaanbod.
  Jarco Kriek
  23 juli 2022
  comments 4
  Ziggo en KPN moeten verplicht aanbod aanpassen
  Foto Getty Images

  In verband met de situatie in Oekraïne bieden diverse Nederlandse providers tijdelijk de uit dit land afkomstige nieuwszender Ukraine 24 HD aan als extra kanaal. Aan die doorgifte komt een einde. Dit heeft te maken met het intrekken van de uitzendlicentie van het nieuwskanaal en diverse andere zenders van de mediagroep waartoe Ukraine 24 HD behoort. De uitzendlicentie is ingetrokken door de mediatoezichthouder in Oekraïne.

   

  Aanvoer

  Dat de zenders van mediagroep MGU hun uitzendlicenties verliezen heeft te maken met de Russische invasie in Oekraïne. De zenders waarvan de licenties zijn ingenomen opereren vanuit het gebied dat wordt gecontroleerd door Rusland. Mede hierdoor is de satellietverspreiding van Ukraine 24 HD via de Astra4 en Hot Bird-satellieten gestopt. Opvallend is dat MGU als vervangende zender Ukraine 1 ongecodeerd via de satelliet verspreidt. Dit kanaal zendt uit Oekraïne afkomstige amusementsprogramma’s uit en heeft dus een totaal andere invulling dan nieuwskanaal Ukraine 24 HD. Ziggo heeft door de wijziging de doorgifte van Ukraine 24 HD inmiddels gestaakt.

  ZIggoVodafoneZiggoKPNUkraine 24 HD

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)