Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN raken klanten kwijt aan prijsvechter T-Mobile

  T-Mobile heeft ook het afgelopen kwartaal duizenden klanten van onder meer Ziggo en KPN afgepikt. Maar de abonneestijging blijft desondanks gering.
  Jarco Kriek
  12 augustus 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN raken klanten kwijt aan prijsvechter T-Mobile

  Uit het door T-Mobile Nederland gepresenteerde financieel overzicht van het tweede kwartaal blijkt het aantal Nederlanders dat vaste diensten bij T-Mobile Thuis koopt met 14.000 is gestegen. Als we naar de kwartaalcijfers van andere landelijke aanbieders van vaste diensten kijken dan wordt duidelijk dat vooral voormalige Ziggo-klanten naar T-Mobile zijn overgestapt. Dit kan te maken hebben met de steeds duidelijker wordende onvrede onder Ziggo-klanten met betrekking tot de relatief lage uploadsnelheid die Ziggo bij internetabonnementen levert. T-Mobile levert in beperkte mate via eigen glasvezels, maar overwegend via glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL internet. Hierbij wordt een symmetrische internetsnelheid geleverd tot maximaal 1000Mbps (1Gbps).

   

  Te langzaam

  De aanwas van 14.000 abonnees per drie maanden is voor T-Mobile te laag om binnen enkele jaren het gat naar de nummer twee aanbieder van vaste diensten KPN te dichten. KPN heeft ruim twee miljoen abonnees die een tv- en/of internetabonnement kopen. T-Mobile heeft de grens van 700.000 nog maar net bereikt.

   

  Unlimited

  Op de mobiele markt doet T-Mobile het veel beter. In de afgelopen drie maanden kon het bedrijf 70.000 nieuwe gebruikers inschrijven. Ook het Uit & Thuis FMC-aanbod bij T-Mobile is succesvol. In dit abonnement wordt Unlimited mobiel internet met het snelst beschikbare vast internet gecombineerd voor slechts 50 euro aangeboden. Dit is tientallen euro’s per maand goedkoper dan Ziggo en KPN.

  T-MobileT-Mobile NederlandDeutsche Telekomtvtelevisieinternetconcurrentieconcurrentiestrijdkwartaalcijfers

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Car wars

  Car wars
  SBS6 om 20:30 uur
  In de finale nemen de overgebleven coureurs het met hun radiografisch bestuurbare auto's tegen elkaar op voor de prijzenpot.

  TV-TIP Hotel Mumbai

  Hotel Mumbai
  Net5 om 20:30 uur
  Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)