Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN raken klanten kwijt aan prijsvechter T-Mobile

  T-Mobile heeft ook het afgelopen kwartaal duizenden klanten van onder meer Ziggo en KPN afgepikt. Maar de abonneestijging blijft desondanks gering.
  Jarco Kriek
  12 augustus 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN raken klanten kwijt aan prijsvechter T-Mobile

  Uit het door T-Mobile Nederland gepresenteerde financieel overzicht van het tweede kwartaal blijkt het aantal Nederlanders dat vaste diensten bij T-Mobile Thuis koopt met 14.000 is gestegen. Als we naar de kwartaalcijfers van andere landelijke aanbieders van vaste diensten kijken dan wordt duidelijk dat vooral voormalige Ziggo-klanten naar T-Mobile zijn overgestapt. Dit kan te maken hebben met de steeds duidelijker wordende onvrede onder Ziggo-klanten met betrekking tot de relatief lage uploadsnelheid die Ziggo bij internetabonnementen levert. T-Mobile levert in beperkte mate via eigen glasvezels, maar overwegend via glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL internet. Hierbij wordt een symmetrische internetsnelheid geleverd tot maximaal 1000Mbps (1Gbps).

   

  Te langzaam

  De aanwas van 14.000 abonnees per drie maanden is voor T-Mobile te laag om binnen enkele jaren het gat naar de nummer twee aanbieder van vaste diensten KPN te dichten. KPN heeft ruim twee miljoen abonnees die een tv- en/of internetabonnement kopen. T-Mobile heeft de grens van 700.000 nog maar net bereikt.

   

  Unlimited

  Op de mobiele markt doet T-Mobile het veel beter. In de afgelopen drie maanden kon het bedrijf 70.000 nieuwe gebruikers inschrijven. Ook het Uit & Thuis FMC-aanbod bij T-Mobile is succesvol. In dit abonnement wordt Unlimited mobiel internet met het snelst beschikbare vast internet gecombineerd voor slechts 50 euro aangeboden. Dit is tientallen euro’s per maand goedkoper dan Ziggo en KPN.

  T-MobileT-Mobile NederlandDeutsche Telekomtvtelevisieinternetconcurrentieconcurrentiestrijdkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)