Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN raken klanten kwijt aan prijsvechter T-Mobile

  T-Mobile heeft ook het afgelopen kwartaal duizenden klanten van onder meer Ziggo en KPN afgepikt. Maar de abonneestijging blijft desondanks gering.
  Jarco Kriek
  12 augustus 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN raken klanten kwijt aan prijsvechter T-Mobile

  Uit het door T-Mobile Nederland gepresenteerde financieel overzicht van het tweede kwartaal blijkt het aantal Nederlanders dat vaste diensten bij T-Mobile Thuis koopt met 14.000 is gestegen. Als we naar de kwartaalcijfers van andere landelijke aanbieders van vaste diensten kijken dan wordt duidelijk dat vooral voormalige Ziggo-klanten naar T-Mobile zijn overgestapt. Dit kan te maken hebben met de steeds duidelijker wordende onvrede onder Ziggo-klanten met betrekking tot de relatief lage uploadsnelheid die Ziggo bij internetabonnementen levert. T-Mobile levert in beperkte mate via eigen glasvezels, maar overwegend via glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL internet. Hierbij wordt een symmetrische internetsnelheid geleverd tot maximaal 1000Mbps (1Gbps).

   

  Te langzaam

  De aanwas van 14.000 abonnees per drie maanden is voor T-Mobile te laag om binnen enkele jaren het gat naar de nummer twee aanbieder van vaste diensten KPN te dichten. KPN heeft ruim twee miljoen abonnees die een tv- en/of internetabonnement kopen. T-Mobile heeft de grens van 700.000 nog maar net bereikt.

   

  Unlimited

  Op de mobiele markt doet T-Mobile het veel beter. In de afgelopen drie maanden kon het bedrijf 70.000 nieuwe gebruikers inschrijven. Ook het Uit & Thuis FMC-aanbod bij T-Mobile is succesvol. In dit abonnement wordt Unlimited mobiel internet met het snelst beschikbare vast internet gecombineerd voor slechts 50 euro aangeboden. Dit is tientallen euro’s per maand goedkoper dan Ziggo en KPN.

  T-MobileT-Mobile NederlandDeutsche Telekomtvtelevisieinternetconcurrentieconcurrentiestrijdkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Frankrijk - Denemarken

  WK Voetbal: Frankrijk - Denemarken
  NPO 1 om 16:22 uur
  Het sterren - team van de Fransen neemt het op tegen Denemarken, dat momenteel op de tiende plaats van de FIFA-ranglijst staat. Op het EK kreeg sterspeler Christian Eriksen in de groepsfase tijdens de wedstrijd tegen Finland een hartstilstand. Maar in plaats van geen bal meer te raken, bracht deze gebeurtenis de Denen juist dicht bij elkaar, waardoor zelfs de halve finale werd bereikt. Dit WK is Eriksen gelukkig gewoon weer van de partij.

  TV-TIP De Beste Klusser van Nederland

  De Beste Klusser van Nederland
  Veronica om 19:00 uur
  De een kan nog geen lamp in een fitting te draaien, de ander vervangt zonder met z’n ogen te knipperen een hele groepenkast. In De beste klusser van Nederland, een samenwerking tussen Veronica en bouwmarkt Hornbach, strijden de beste klussers uit zeventien vestigingen om drie finaleplekken. Wie schroeft en hamert de jury met zijn of haar twee rechterhanden omver en gaat naar huis met de Gouden Hamer?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)