Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN beloont bestaande klanten ook

  Dat de twee grootste providers van Nederland – en ook de grootste concurrenten – elkaar nauwlettend in de gaten houden, is al enige tijd duidelijk zichtbaar.
  Jarco Kriek
  9 februari 2024
  comments 7
  KPN beloont bestaande klanten ook
  Foto Getty Images

  Niet alleen bij het aanbieden bij welkomstbonussen aan nieuwe klanten, maar ook bij het belonen van bestaande klanten voor hun trouw houden Ziggo en KPN elkaar in het oog. De aanbieders trakteren alle klanten via het eigen video on demand-platform op films van contentaanbieder Pathé Thuis. Het verschil in het aantal films is wel groot. Ziggo laat klanten kiezen uit 25 door hen geselecteerde films. KPN biedt de keuze uit vijf films. KPN-klanten kunnen wel enkele dagen langer onbeperkt naar de vijf geselecteerde films kijken. Bij Ziggo stopt het gratis kijken op 26 januari. KPN laat het gratis kijkaanbod tot de laatste seconde van de maand februari open staan.

   

  Welke films tijdelijk gratis bij KPN?

  De vijf door KPN geselecteerde films afkomstig uit het aanbod van Pathé Thuis zijn The Best Offer, C’Mon, La Vie en Rose, Le Jeu en Singel 39. KPN biedt dit gratis aanbod aan onder de naam ‘Filmkadootje voor jou’.

  KPNTV+Interactieve TVPathé Thuisfilmsvideo on demand

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)