Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo en KPN verliezen klanten aan Delta en T-Mobile’

  Ziggo en KPN, de grootste aanbieders van tv en internet via vaste netwerken in Nederland, verliezen een bescheiden aantal klanten.
  Jarco Kriek
  5 juni 2023
  comments 4
  ‘Ziggo en KPN verliezen klanten aan Delta en T-Mobile’
  Foto Getty Images

  Uit een analyse doorTelecompaper van de kwartaalcijfers van de vier grootste aanbieders van tv en internet – dit zijn VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, Delta Fiber (Delta en Caiway) en T-Mobile, blijkt dat Ziggo en KPN met een licht abonneeverlies te maken hebben. De markt van de vaste diensten is uiterst dynamisch, mede omdat providers op elkaars klanten jagen door het aanbieden van riante welkomstkortingen.

   

  Opkomende aanbieders

  De vraag is waar alle vertrekkende abonnees dan heen gaa.? Het blijkt dat vooral Delta en T-Mobile het aantal klanten in de eerste drie maanden van dit jaar hebben zien stijgen. Een van de redenen hiervoor is de snelle glasvezel uitrol van nieuwe netwerken van Delta Fiber en Open Dutch Fiber. Van de laatstgenoemde netwerkexploitant is T-Mobile de hoofdhuurder.

  ZiggpVodafoneZiggoKPNDelta FiberDeltaCaiwayOpen Dutch FiberT-Mobiletvtelevisieinternetkwartaalcijfersglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview