Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice

  Delta Fiber heeft in Nederland de snelst reagerende klantenservice. Het bedrijf laat de twee grootste landelijke aanbieders van tv en internet Ziggo en KPN achter zich.
  Jarco Kriek
  14 october 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice
  Foto Getty Images

  Uit het eigen jaarlijkse onderzoek van prijsvergelijker Providercheck blijkt dat de klantenservice van Delta het snelst klanten te woord staat, namelijk binnen negentig seconden. Bij het onderzoek werd iedere aanbieder in september twintig keer met verschillende vragen gebeld. Delta kwam in het onderzoek gemiddeld als snelste naar voren. Dit hoewel KPN met 47 seconden bij alle pogingen als allersnelste de telefoon voor het beantwoorden van vragen opnam.

   

  Goedkoop

  Het is geen verrassing dat in dit onderzoek budgetaanbieders in de achterhoede te vinden zijn. Budget Alles-in-1 is met meer dan tien minuten gemiddelde wachttijd de hekkensluiter. Dit is twee keer zo lang als de voorlaatste in de lijst XS4All. Dit dochterbedrijf van KPN kwam voorheen in soortgelijke onderzoeken als een van de betere aanbieders naar voren, maar tijden zijn veranderd. Een andere budgetaanbieder is Youfone en klanten zitten bij dit bedrijf gemiddeld vier minuten te wachten voordat met een klantenservicemedewerker gesproken kan worden.

   

  Delta

  Delta troeft de twee grootste landelijke aanbieders Ziggo en KPN af. KPN blijft met een gemiddelde wachttijd van 1.44 minuten Ziggo ruim voor. Bij Ziggo moet 3.13 minuten gewacht worden voordat een medewerker de telefoon opneemt. Beide Delta Fiber-aanbieders Delta en Caiway komen als beste in het onderzoek naar voren. Het onderling verschil tussen beide zusterbedrijven is zeven seconden in het voordeel van Delta.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakProvidercheckonderzoekklantenservice

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)