Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice

  Delta Fiber heeft in Nederland de snelst reagerende klantenservice. Het bedrijf laat de twee grootste landelijke aanbieders van tv en internet Ziggo en KPN achter zich.
  Jarco Kriek
  14 oktober 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice
  Foto Getty Images

  Uit het eigen jaarlijkse onderzoek van prijsvergelijker Providercheck blijkt dat de klantenservice van Delta het snelst klanten te woord staat, namelijk binnen negentig seconden. Bij het onderzoek werd iedere aanbieder in september twintig keer met verschillende vragen gebeld. Delta kwam in het onderzoek gemiddeld als snelste naar voren. Dit hoewel KPN met 47 seconden bij alle pogingen als allersnelste de telefoon voor het beantwoorden van vragen opnam.

   

  Goedkoop

  Het is geen verrassing dat in dit onderzoek budgetaanbieders in de achterhoede te vinden zijn. Budget Alles-in-1 is met meer dan tien minuten gemiddelde wachttijd de hekkensluiter. Dit is twee keer zo lang als de voorlaatste in de lijst XS4All. Dit dochterbedrijf van KPN kwam voorheen in soortgelijke onderzoeken als een van de betere aanbieders naar voren, maar tijden zijn veranderd. Een andere budgetaanbieder is Youfone en klanten zitten bij dit bedrijf gemiddeld vier minuten te wachten voordat met een klantenservicemedewerker gesproken kan worden.

   

  Delta

  Delta troeft de twee grootste landelijke aanbieders Ziggo en KPN af. KPN blijft met een gemiddelde wachttijd van 1.44 minuten Ziggo ruim voor. Bij Ziggo moet 3.13 minuten gewacht worden voordat een medewerker de telefoon opneemt. Beide Delta Fiber-aanbieders Delta en Caiway komen als beste in het onderzoek naar voren. Het onderling verschil tussen beide zusterbedrijven is zeven seconden in het voordeel van Delta.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakProvidercheckonderzoekklantenservice

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)