Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice

  Delta Fiber heeft in Nederland de snelst reagerende klantenservice. Het bedrijf laat de twee grootste landelijke aanbieders van tv en internet Ziggo en KPN achter zich.
  Jarco Kriek
  14 october 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice
  Foto Getty Images

  Uit het eigen jaarlijkse onderzoek van prijsvergelijker Providercheck blijkt dat de klantenservice van Delta het snelst klanten te woord staat, namelijk binnen negentig seconden. Bij het onderzoek werd iedere aanbieder in september twintig keer met verschillende vragen gebeld. Delta kwam in het onderzoek gemiddeld als snelste naar voren. Dit hoewel KPN met 47 seconden bij alle pogingen als allersnelste de telefoon voor het beantwoorden van vragen opnam.

   

  Goedkoop

  Het is geen verrassing dat in dit onderzoek budgetaanbieders in de achterhoede te vinden zijn. Budget Alles-in-1 is met meer dan tien minuten gemiddelde wachttijd de hekkensluiter. Dit is twee keer zo lang als de voorlaatste in de lijst XS4All. Dit dochterbedrijf van KPN kwam voorheen in soortgelijke onderzoeken als een van de betere aanbieders naar voren, maar tijden zijn veranderd. Een andere budgetaanbieder is Youfone en klanten zitten bij dit bedrijf gemiddeld vier minuten te wachten voordat met een klantenservicemedewerker gesproken kan worden.

   

  Delta

  Delta troeft de twee grootste landelijke aanbieders Ziggo en KPN af. KPN blijft met een gemiddelde wachttijd van 1.44 minuten Ziggo ruim voor. Bij Ziggo moet 3.13 minuten gewacht worden voordat een medewerker de telefoon opneemt. Beide Delta Fiber-aanbieders Delta en Caiway komen als beste in het onderzoek naar voren. Het onderling verschil tussen beide zusterbedrijven is zeven seconden in het voordeel van Delta.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakProvidercheckonderzoekklantenservice

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview