Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice

  Delta Fiber heeft in Nederland de snelst reagerende klantenservice. Het bedrijf laat de twee grootste landelijke aanbieders van tv en internet Ziggo en KPN achter zich.
  Jarco Kriek
  14 oktober 2021
  comments 5
  Ziggo en KPN verliezen van Delta Fiber met klantenservice
  Foto Getty Images

  Uit het eigen jaarlijkse onderzoek van prijsvergelijker Providercheck blijkt dat de klantenservice van Delta het snelst klanten te woord staat, namelijk binnen negentig seconden. Bij het onderzoek werd iedere aanbieder in september twintig keer met verschillende vragen gebeld. Delta kwam in het onderzoek gemiddeld als snelste naar voren. Dit hoewel KPN met 47 seconden bij alle pogingen als allersnelste de telefoon voor het beantwoorden van vragen opnam.

   

  Goedkoop

  Het is geen verrassing dat in dit onderzoek budgetaanbieders in de achterhoede te vinden zijn. Budget Alles-in-1 is met meer dan tien minuten gemiddelde wachttijd de hekkensluiter. Dit is twee keer zo lang als de voorlaatste in de lijst XS4All. Dit dochterbedrijf van KPN kwam voorheen in soortgelijke onderzoeken als een van de betere aanbieders naar voren, maar tijden zijn veranderd. Een andere budgetaanbieder is Youfone en klanten zitten bij dit bedrijf gemiddeld vier minuten te wachten voordat met een klantenservicemedewerker gesproken kan worden.

   

  Delta

  Delta troeft de twee grootste landelijke aanbieders Ziggo en KPN af. KPN blijft met een gemiddelde wachttijd van 1.44 minuten Ziggo ruim voor. Bij Ziggo moet 3.13 minuten gewacht worden voordat een medewerker de telefoon opneemt. Beide Delta Fiber-aanbieders Delta en Caiway komen als beste in het onderzoek naar voren. Het onderling verschil tussen beide zusterbedrijven is zeven seconden in het voordeel van Delta.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakProvidercheckonderzoekklantenservice

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)