Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo en Vodafone vaker gebundeld

    Meer Nederlanders wonend op hetzelfde adres kopen abonnementen voor vaste diensten bij Ziggo en voor mobiele diensten van Vodafone. Dit blijkt uit de kwartaalcijfers van VodafoneZiggo.
    Jarco Kriek
    2 maart 2019
    comments 0
    Ziggo en Vodafone vaker gebundeld

    Het combineren van de krachten van Ziggo en Vodafone was voor de eigenaren Liberty Global en Vodafone Group in 2017 aanleiding om beide bedrijven in de joint venture VodafoneZiggo te laten samensmelten. In de hedendaagse markt is het aantal abonnees niet meer het belangrijkste doel van een mediabedrijf. Belangrijker is het maandelijks bedrag wat de abonnees gemiddeld aan gekochte abonnementen betaalt. Met dit in het achterhoofd zijn de zogenaamde vast/mobile-multiplayabonnementen voor de drie belangrijkste spelers in Nederland – VodafoneZiggo, KPN en T-Mobile – uiterst belangrijk. Om klanten naar dergelijke gecombineerde abonnementen te lokken, wordt met gratis extra diensten en kortingen gestrooid. Naast kortingen oplopend tot tientallen euro’s per jaar worden ook mobiele databundels verdubbeld en extra zenderpakketten van onder meer de betaalzenders FOX Sports en Ziggo Sport Totaal zonder extra kosten aan klanten geleverd.

     

    VodafoneZiggo tevreden

    VodafoneZiggo beleefde in het vierde kwartaal van 2018 het beste kwartaal in de twee jaar dat de onderneming inmiddels bestaat. Dit zorgde al voor positieve gezichten binnen het hoofdkantoor van VodafoneZiggo in Utrecht. Nog blijer zijn de beleidsbepalers van het mediabedrijf met de groei van het aantal klanten dat zowel vaste als mobiele abonnementen hij VodafoneZiggo koopt. Inmiddels doet 32 procent van de klanten dit. Bij Ziggo was in 2018 de groei van het aantal klanten dat ook een mobiel abonnement bij Vodafone kocht 183.000. Andersom zijn 294.000 klanten van Vodafone het afgelopen jaar ook vaste abonnementen bij Ziggo gaan kopen.

    ZiggoVodafoneVodafoneZiggomultiplayabonnementkortinggratistvtelevisieinternetbellentelefoontelefoniedatabundelbetaalzenderFOX SportsZiggo Sport Totaalvastmobielkwartaalcijfers

    Reacties

  1. TV-TIP Pointer

    Pointer
    NPO 2 om 20:26 uur
    Nederlandse gemeenten komen slachtoffers van de toeslagenaffaire te hulp via een speciale ondersteuningsregeling. Omdat het Rijk geen landelijke regels aangeeft, zijn er echter grote verschillen tussen de gemeentes.

    TV-TIP Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

    Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?
    SBS6 om 20:30 uur
    Wanneer iemand zonder voorbereiding verkast naar een ander land om daar een nieuw leven op te bouwen, is de kans groot dat deze droom in duigen valt. Dat was het geval bij Anneke, die in Egypte wilde werken als haarstylist, maar ontdekte dat niemand behoefte had aan een kort-pittig paars kapsel. Teleurgesteld dacht zij nog eens goed na over haar toekomst en liet ons in spanning achter. In deze aflevering is te zien hoe het nu met haar gaat en of Anneke en blaffer Dana nog steeds in Egypte wonen.

    Interview