Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo ervaart klachtenstroom na update Ziggo GO

  Een op het eerste oog interessante update van online streamingdienst Ziggo GO is voor Ziggo vooralsnog uitgelopen op een gedeeltelijke mislukking.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 3
  Ziggo ervaart klachtenstroom na update Ziggo GO

  Ziggo maakte de update voor Ziggo GO al met enige vertraging openbaar. In eerste instantie kondigde het kabelbedrijf deze update voor mei aan. Hij werd uiteindelijk in juni uitgerold. Desondanks leidt de nieuwe versie van Ziggo GO tot klachten bij een deel van de abonnees. De klachten zijn niet beperkt tot één apparaat.

   

  Veel apparaten

  Zowel gebruikers van Ziggo GO op mobiele apparaten als op bijvoorbeeld online mediaspelers klagen dat onderdelen van de app niet of niet goed functioneren. Dit ongeacht gebruik van de besturingsplatformen Android (Google) en iOS (Apple). Ook bij webgebruik van Ziggo GO en het streamen van content via Chromecast naar een groter beeldscherm is de online tv-dienst niet klachtenvrij.

   

  Klantenforum

  Ziggo heeft op het eigen klantenforum een discussie geopend waarin klanten problemen met Ziggo GO kunnen melden. Op deze manier hoopt Ziggo de klachten te inventariseren om met deze feedback Ziggo GO via een nieuwe update te kunnen verbeteren.

   

  Wat is Ziggo GO?

  Ziggo GO is de online tv-dienst van Ziggo waarmee vrijwel alle klanten – met uitzondering van afname van alleen een internet-only abonnement – online kunnen kijken naar tv-zenders binnen hun abonnement. Dit kan zowel live als uitgesteld via de optie Replay TV. Verder is het bij bepaalde abonnementen mogelijk om naar films en series te kijken op elk gewenst tijdstip. Bij gebruik van de bruikleendecoders Mediabox Next, Mediabox Next Mini en Mediabox XL kunnen ook programma’s voor opname ingesteld worden en eerder opgenomen programma’s tot 365 dagen na opname teruggekeken worden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlinetvtelevisieupdatestoring

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)