Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo-exclusieve Westworld seizoen 3 komt eraan

    Goed nieuws voor liefhebbers van de populaire Amerikaanse serie Westworld. Nog twee maanden wachten en dan wordt het derde seizoen uitgezonden.
    Jarco Kriek
    13 januari 2020
    comments 1
    Ziggo Movies & Series HBO Westworld

    Westworld is een serie die in opdracht van de Amerikaanse zender HBO wordt gemaakt. In Nederland zijn films en series van HBO exclusief bij Ziggo te zien. Abonnees van dit kabelbedrijf dienen het aanvullende abonnement Ziggo Movies & Series XL te kopen om toegang tot dit content te krijgen. Wie een vast abonnement van Ziggo met een mobiel abonnement van Vodafone op hetzelfde adres combineert, krijgt van VodafoneZiggo de mogelijkheid om gratis naar films en series – inclusief titels van HBO – via het video on demand-platform van Ziggo te kijken.

     

    Westworld seizoen 3

    De eerste aflevering van het derde seizoen van Westworld wordt op zondag 15 maart door HBO in Amerika uitgezonden. Dit betekent dat maandag 16 maart de aflevering bij Ziggo Movies & Series met Nederlandse ondertitels te zien is. In België is dit het geval bij Telenet. VodafoneZiggo en Telenet hebben in Liberty Global dezelfde aandeelhouder. Voor Nederland en België heeft Liberty Global in 2017 de exclusieve uitzendrechten van films en series van HBO gekocht. Dit gebeurde in Nederland nadat HBO Nederland – een joint venture van Home Box Office (HBO) en Ziggo – besloot als zelfstandige betaalzender te stoppen. Hierdoor verdwenen de films en series van HBO bij onder meer KPN, Canal Digitaal en Vodafone Thuis, het huidige T-Mobile. Abonnees van deze aanbieders kunnen niet meer legaal naar HBO-titels kijken waardoor de stap naar illegaal kijken op de loer ligt.

     

    Alle afleveringen van de eerste twee seizoenen van Westworld zijn nu al bij Ziggo en Telenet met een geschikt abonnement te bekijken.

     

    ZiggoVodafoneVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesfilmsseriesHBOcontentexclusieve contentWestworld

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview