Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo: Film1 en kinderzenders vier weken gratis voor alle klanten

    Ziggo biedt alle klanten de komende vier weken een scala van zenders die eigenlijk alleen met een aanvullend tv-abonnement te bekijken zijn.
    Jarco Kriek
    16 maart 2020
    comments 18
    Ziggo: Film1 en kinderzenders vier weken gratis voor alle klanten

    VodafoneZiggo heeft besloten om de komende vier weken in verband met de huidige coronacrisis in Nederland een aantal kanalen bij kabelbedrijf Ziggo voor alle klanten op te zetten. Het aanbod is door iedere klant met TV Standaard abonnement online met mobiele dienst Ziggo GO te bekijken. Op televisie zijn de zenders via de interne kabeltuner en tv-decoders – bij televisie en tv-decoders is wel gebruik van smartcard en/of CI-module noodzakelijk - zoals de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL te bekijken. Nu Nederlanders worden opgeroepen thuis te werken en veel kinderen niet naar school mogen en zich thuis dienen te vermaken, heeft Ziggo enkele kanalen opengesteld om de pijn van het verplicht thuis zitten te verzachten.

     

    Film1

    Film1 levert een breed aanbod van films en klassiekers in alle genres. Ziggo is niet de enige aanbieder die de komende vier weken de vier lineaire film1-kanalen voor alle digitale klanten openzet. Onder meer KPN doet dit ook. Bij Ziggo zijn de Film1-kanalen vanaf voorkeuzepositie 101 tot en met 104 beschikbaar.

     

    Nog meer zenders open

    Ziggo zet ook kinderzenders uit het aanvullende tv-pakket Ziggo Movies & Series XL de komende vier weken op. Het gaat om de zenders Nicktoons (voorkeuzekanaal 303), Nick Music (voorkeuzekanaal 304), Pebble TV (voorkeuzekanaal 305), Nick Jr. (voorkeuzekanaal 306), Boomerang (voorkeuzekanaal 309), Baby TV (voorkeuzekanaal 310), RTL Telekids (voorkeuzekanaal 312) en Comedy Central Extra (voorkeuzekanaal 124).

     

    Ziggo Kanaal 13

    Ziggo maakt op het eigen Kanaal 13 een speciale programmering dat bestaat uit content voor kinderen aangevuld in het weekend met content voor oudere mensen zoals cabaret.

    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieMediabox NextMediabox XLZiggo GOcoronaFilm1Ziggo Kanaal 13kinderzenders

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview