Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: fors meer betalen, maar minder zenders

  Ziggo voert in juli een aanpassing van het zenderaanbod door. Dit betekent dat het aanbod met twee minder bekeken zenders wordt versoberd.
  Jarco Kriek
  26 mei 2023
  comments 14
  Ziggo: fors meer betalen, maar minder zenders

  Op de dag dat Ziggo de prijs van zijn tv- en internetabonnementen fors gaat verhogen, wordt ook het zenderaanbod versoberd. Het gaat om twee – overigens nauwelijks bekeken – tv-zenders. De prijsverhoging bij Ziggo bedraagt afhankelijk van het gekochte abonnement tot maximaal €7,75 per maand.

   

  Welke zenders?

  Het teleshopping Tommy TV dat alleen bij Ziggo en niet bij concurrenten als KPN, T-Mobile en Delta zichtbaar was, verdwijnt van voorkeuzepositie 250. Op positie 508 verdwijnt de Chinese staatsnieuwszender CGTN. Deze zender is vanaf 1 juli in Nederland bij de grotere aanbieders alleen nog bij Delta beschikbaar. Beide zenders waren bij Ziggo onderdeel van het TV Standaard/TV Start-pakket.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodTV StandaardTV Start

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview