Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  De trein stond lang stil, maar nu deze eenmaal op gang is gekomen, weet Ziggo van geen ophouden. Het HD-aanbod bij het kabelbedrijf blijft nu in beweging.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 8
  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  Ziggo stond meer dan twee jaar stil bij het uitbreiden van het HD-aanbod. Hierdoor verloor Ziggo de voorsprong die het bij het HD-aanbod had ten opzichte van concurrenten als KPN en T-Mobile. Maar nu grote projecten als het uitschakelen van analoge tv en radio en het uitrollen van gigabit internet geheel of bijna zijn afgerond, lijkt Ziggo weer aandacht voor het HD-aanbod te hebben. Ziggo stelt al enige tijd klanten de best mogelijke kijkervaring te willen leveren. En daar hoort een veel uitgebreider HD-aanbod natuurlijk bij.

   

  Klantenbehoefte

  Wat wellicht nog belangrijker is: een groter wordende groep klanten wenst dat Ziggo het HD-aanbod verder gaat uitbreiden. Na het opwaarderen van veertien zenders van SD naar HD begin deze maand, maakt het kabelbedrijf in december een volgende stap. Niet alleen diverse lokale zenders zullen naar HD opgewaardeerd worden. Ook muziekzender 192TV heeft aangekondigd dat in december het signaal bij Ziggo van SD naar HD wordt opgewaardeerd. Bronnen rond het kabelbedrijf laten echter aan Totaal TV weten dat 192TV niet de enige zender is die naar HD wordt opgewaardeerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod192TV

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)