Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  De trein stond lang stil, maar nu deze eenmaal op gang is gekomen, weet Ziggo van geen ophouden. Het HD-aanbod bij het kabelbedrijf blijft nu in beweging.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 8
  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  Ziggo stond meer dan twee jaar stil bij het uitbreiden van het HD-aanbod. Hierdoor verloor Ziggo de voorsprong die het bij het HD-aanbod had ten opzichte van concurrenten als KPN en T-Mobile. Maar nu grote projecten als het uitschakelen van analoge tv en radio en het uitrollen van gigabit internet geheel of bijna zijn afgerond, lijkt Ziggo weer aandacht voor het HD-aanbod te hebben. Ziggo stelt al enige tijd klanten de best mogelijke kijkervaring te willen leveren. En daar hoort een veel uitgebreider HD-aanbod natuurlijk bij.

   

  Klantenbehoefte

  Wat wellicht nog belangrijker is: een groter wordende groep klanten wenst dat Ziggo het HD-aanbod verder gaat uitbreiden. Na het opwaarderen van veertien zenders van SD naar HD begin deze maand, maakt het kabelbedrijf in december een volgende stap. Niet alleen diverse lokale zenders zullen naar HD opgewaardeerd worden. Ook muziekzender 192TV heeft aangekondigd dat in december het signaal bij Ziggo van SD naar HD wordt opgewaardeerd. Bronnen rond het kabelbedrijf laten echter aan Totaal TV weten dat 192TV niet de enige zender is die naar HD wordt opgewaardeerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod192TV

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)