Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  De trein stond lang stil, maar nu deze eenmaal op gang is gekomen, weet Ziggo van geen ophouden. Het HD-aanbod bij het kabelbedrijf blijft nu in beweging.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 8
  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  Ziggo stond meer dan twee jaar stil bij het uitbreiden van het HD-aanbod. Hierdoor verloor Ziggo de voorsprong die het bij het HD-aanbod had ten opzichte van concurrenten als KPN en T-Mobile. Maar nu grote projecten als het uitschakelen van analoge tv en radio en het uitrollen van gigabit internet geheel of bijna zijn afgerond, lijkt Ziggo weer aandacht voor het HD-aanbod te hebben. Ziggo stelt al enige tijd klanten de best mogelijke kijkervaring te willen leveren. En daar hoort een veel uitgebreider HD-aanbod natuurlijk bij.

   

  Klantenbehoefte

  Wat wellicht nog belangrijker is: een groter wordende groep klanten wenst dat Ziggo het HD-aanbod verder gaat uitbreiden. Na het opwaarderen van veertien zenders van SD naar HD begin deze maand, maakt het kabelbedrijf in december een volgende stap. Niet alleen diverse lokale zenders zullen naar HD opgewaardeerd worden. Ook muziekzender 192TV heeft aangekondigd dat in december het signaal bij Ziggo van SD naar HD wordt opgewaardeerd. Bronnen rond het kabelbedrijf laten echter aan Totaal TV weten dat 192TV niet de enige zender is die naar HD wordt opgewaardeerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod192TV

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)