Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  De trein stond lang stil, maar nu deze eenmaal op gang is gekomen, weet Ziggo van geen ophouden. Het HD-aanbod bij het kabelbedrijf blijft nu in beweging.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 8
  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  Ziggo stond meer dan twee jaar stil bij het uitbreiden van het HD-aanbod. Hierdoor verloor Ziggo de voorsprong die het bij het HD-aanbod had ten opzichte van concurrenten als KPN en T-Mobile. Maar nu grote projecten als het uitschakelen van analoge tv en radio en het uitrollen van gigabit internet geheel of bijna zijn afgerond, lijkt Ziggo weer aandacht voor het HD-aanbod te hebben. Ziggo stelt al enige tijd klanten de best mogelijke kijkervaring te willen leveren. En daar hoort een veel uitgebreider HD-aanbod natuurlijk bij.

   

  Klantenbehoefte

  Wat wellicht nog belangrijker is: een groter wordende groep klanten wenst dat Ziggo het HD-aanbod verder gaat uitbreiden. Na het opwaarderen van veertien zenders van SD naar HD begin deze maand, maakt het kabelbedrijf in december een volgende stap. Niet alleen diverse lokale zenders zullen naar HD opgewaardeerd worden. Ook muziekzender 192TV heeft aangekondigd dat in december het signaal bij Ziggo van SD naar HD wordt opgewaardeerd. Bronnen rond het kabelbedrijf laten echter aan Totaal TV weten dat 192TV niet de enige zender is die naar HD wordt opgewaardeerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod192TV

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)