Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  De trein stond lang stil, maar nu deze eenmaal op gang is gekomen, weet Ziggo van geen ophouden. Het HD-aanbod bij het kabelbedrijf blijft nu in beweging.
  Jarco Kriek
  15 november 2021
  comments 8
  Ziggo gaat in december HD-aanbod verder uitbreiden

  Ziggo stond meer dan twee jaar stil bij het uitbreiden van het HD-aanbod. Hierdoor verloor Ziggo de voorsprong die het bij het HD-aanbod had ten opzichte van concurrenten als KPN en T-Mobile. Maar nu grote projecten als het uitschakelen van analoge tv en radio en het uitrollen van gigabit internet geheel of bijna zijn afgerond, lijkt Ziggo weer aandacht voor het HD-aanbod te hebben. Ziggo stelt al enige tijd klanten de best mogelijke kijkervaring te willen leveren. En daar hoort een veel uitgebreider HD-aanbod natuurlijk bij.

   

  Klantenbehoefte

  Wat wellicht nog belangrijker is: een groter wordende groep klanten wenst dat Ziggo het HD-aanbod verder gaat uitbreiden. Na het opwaarderen van veertien zenders van SD naar HD begin deze maand, maakt het kabelbedrijf in december een volgende stap. Niet alleen diverse lokale zenders zullen naar HD opgewaardeerd worden. Ook muziekzender 192TV heeft aangekondigd dat in december het signaal bij Ziggo van SD naar HD wordt opgewaardeerd. Bronnen rond het kabelbedrijf laten echter aan Totaal TV weten dat 192TV niet de enige zender is die naar HD wordt opgewaardeerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbod192TV

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview