Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo gaat Next Mini op grotere schaal testen’

  Ziggo lijkt voornemens te zijn om meer klanten nieuwe firmware en functies op bruikleendecoder Next Mini te laten uittesten.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 0
  ‘Ziggo gaat Next Mini op grotere schaal testen’

  Ziggo-klanten kunnen zich via het eigen klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf aanmelden om deel te nemen aan het testpanel. Dit betekent overigens niet dat er ook direct aan deze test met de Next Mini kan worden deelgenomen. Ziggo nodigt namelijk zelf klanten uit die aan een bepaalde test kunnen meedoen. Daarbij moeten deelnemers aan een test vooraf een zogeheten NDA tekenen. Dit wil zeggen dat er geen enkele uitspraak mag worden gedaan over de inhoud van de test en het verloop hiervan. Ziggo blijkt in de afgelopen week meerdere klanten benaderd te hebben om in de toekomst toe te treden tot het al bestaande testpanel van de Next Mini.

   

  Meer gebruikt

  De Next Mini is door Ziggo als belangrijkste bruikleendecoder naar voren geschoven. Het apparaat wordt op dit moment standaard aan alle nieuwe klanten geleverd. De Next Mini is voor Ziggo interessant omdat deze decoder een lagere inkoopprijs heeft dan de grotere Mediabox Next. Voor consumenten is de Next Mini interessant omdat de decoder een zeer laag stroomverbruik heeft. Een nadeel van de Next Mini is dat het een IPTV-only apparaat is. Dit betekent dat er alleen tv- en videocontent gekeken kan worden via het internet, en dus niet via DVB-C.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetdecoderbruikleendecodertestNext Mini

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)