Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo gaat Next Mini op grotere schaal testen’

  Ziggo lijkt voornemens te zijn om meer klanten nieuwe firmware en functies op bruikleendecoder Next Mini te laten uittesten.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 0
  ‘Ziggo gaat Next Mini op grotere schaal testen’

  Ziggo-klanten kunnen zich via het eigen klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf aanmelden om deel te nemen aan het testpanel. Dit betekent overigens niet dat er ook direct aan deze test met de Next Mini kan worden deelgenomen. Ziggo nodigt namelijk zelf klanten uit die aan een bepaalde test kunnen meedoen. Daarbij moeten deelnemers aan een test vooraf een zogeheten NDA tekenen. Dit wil zeggen dat er geen enkele uitspraak mag worden gedaan over de inhoud van de test en het verloop hiervan. Ziggo blijkt in de afgelopen week meerdere klanten benaderd te hebben om in de toekomst toe te treden tot het al bestaande testpanel van de Next Mini.

   

  Meer gebruikt

  De Next Mini is door Ziggo als belangrijkste bruikleendecoder naar voren geschoven. Het apparaat wordt op dit moment standaard aan alle nieuwe klanten geleverd. De Next Mini is voor Ziggo interessant omdat deze decoder een lagere inkoopprijs heeft dan de grotere Mediabox Next. Voor consumenten is de Next Mini interessant omdat de decoder een zeer laag stroomverbruik heeft. Een nadeel van de Next Mini is dat het een IPTV-only apparaat is. Dit betekent dat er alleen tv- en videocontent gekeken kan worden via het internet, en dus niet via DVB-C.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetdecoderbruikleendecodertestNext Mini

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)