Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft groot deel klanten gratis Sinterklaascadeau

  Ziggo biedt klanten met het Kabel TV- of TV Standaard/TV Start-abonnement tijdelijk toegang tot drie zenders uit aanvullende tv-pakketten als een soort van Sinterklaascadeau.
  Jarco Kriek
  11 oktober 2023
  comments 1
  Ziggo geeft groot deel klanten gratis Sinterklaascadeau
  Foto Getty Images

  Ziggo zet namelijk van 1 november tot en met pakjesavond 5 december drie zenders uit de aanvullende tv-abonnementen Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus in de etalage. Dit betekent dat klanten die alleen toegang hebben tot het zenderaanbod van het Kabel TV- of TV Standaard/TV Start-abonnement tijdelijk naar drie extra zenders kunnen kijken. In het geval van Kabel TV-abonnees gaat het om toegang tot deze drie zenders via online tv-dienst Ziggo GO. Klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement kunnen ook via decoder of televisie naar deze zenders kijken.

   

  Vooral misdaad

  De drie zenders die Ziggo tijdelijk openzet voor alle klanten zijn RTL Crime, Crime + Investigation en RTL Lounge. Deze zenders zijn respectievelijk op de voorkeuzekanalen 120, 122 en 140 te vinden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieRTL LoungeRTL CrimeCrime+Investigation

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)