Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft korting op abonnementen streamingdiensten

  Dat Ziggo zich bij het tv- en videoproduct meer gaat richten op streamingdiensten is al enige tijd duidelijk. Nu komt het kabelbedrijf met een kortingsaanbieding.
  Jarco Kriek
  13 oktober 2023
  comments 2
  Ziggo geeft korting op abonnementen streamingdiensten
  Foto ProShots

  Ziggo-klanten die via het kabelbedrijf meerdere abonnementen voor streamingdiensten afnemen, kunnen van extra kortingen genieten. Ziggo noemt deze nieuwe propositie ‘kijkvoordeel van Ziggo’. In eerste instantie biedt Ziggo het kijkvoordeel bij abonnementen van Disney+ en HBO Max. De korting bedraagt vijf procent van de abonnementskosten. Bij beide streamingdiensten gaat het om een korting van rond de €0,50 per maand.

   

  Factuur

  Een ander voordeel van het afsluiten van abonnementen van streamingdiensten via een provider is dat de maandelijkse betaling van deze diensten loopt via de factuur van de provider. Niet alleen Ziggo maar bijvoorbeeld ook KPN doet dit bij meerdere streamingdiensten. Bij Odido, Delta, Caiway en Solcon is het kopen en betalen van het aanvullende Viaplay-abonnement ook mogelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoonlineOTTstreamingdienstkortingkijkvoordeel van ZiggoDisney+HBO Max

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview