Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft uitleg over de komende prijsverhoging

  De komende prijsverhoging houdt de gemoederen bezig bij de Ziggo-klanten. Mede hierdoor geeft het kabelbedrijf uitleg over de prijsaanpassing.
  Jarco Kriek
  17 maart 2023
  comments 5
  Ziggo geeft uitleg over de komende prijsverhoging
  Foto Getty Images

  Ziggo verhoogt op 1 juli de prijs van zijn abonnementen met gemiddeld 8,5 procent. Dit leidt tot een maximale prijsverhoging van €7,75 per maand. Ziggo benadrukt dat de prijsaanpassing het gevolg is van het doorbereken van de inflatiecorrectie. Die bedroeg op 1 januari tien procent. Ziggo is niet de enige aanbieder van vaste diensten die de abonnementsprijzen gaat aanpassen. Eerder verhoogde T-Mobile de prijs van alle lopende abonnementen met 8,6 procent. Ook Delta en Caiway verhoogden de abonnementsprijzen. KPN gaat net als Ziggo op 1 juli de prijs van abonnementen aanpassen. De verwachting is dat het telecombedrijf begin mei meer informatie over de prijsaanpassing geeft.

   

  Opzeggen

  Ziggo geeft zijn klanten meer duidelijkheid over de komende prijsaanpassing op het eigen community forum. Ook wordt uitgelegd waarom het niet mogelijk is om een abonnement binnen de contractvaste periode kosteloos op te zeggen, met de prijsverhoging als reden. Buiten de contractvaste periode kunnen Ziggo-klanten met inachtneming van een maand opzegtermijn hun abonnement altijd kosteloos opzeggen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)