Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft veel klanten gratis muzikaal cadeau

  Ziggo biedt veel klanten de mogelijkheid om te kijken om naar een muziekzender die gewoonlijk alleen met een duurder aanvullend abonnement te zien is.
  Jarco Kriek
  15 maart 2023
  comments 14
  Ziggo geeft veel klanten gratis muzikaal cadeau
  Foto Getty Images

  Muziekzender SLAM!TV staat namelijk van 15 maart tot 4 april open voor alle klanten met het TV Start/TV Standaard-abonnement. Ruim 3 miljoen klanten van het kabelbedrijf hebben toegang tot het gecodeerde zenderaanbod dat bestaat uit de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL. SLAM!TV is normaal alleen te bekijken als een van deze twee laatstgenoemde aanvullende tv-abonnementen wordt gekocht.

   

  Goede doel

  De reden dat Ziggo SLAM!TV enkele weken aan een grotere groep klanten levert, is een inzamelingsactie die de tv- en radiozender gaat voeren. Op 23 maart wordt namelijk zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek ingezameld tijdens de actie Spin For Live. Ruim 8000 deelnemers gaan dan samen de grootste spinningmarathon ooit neerzetten voor het goede doel. SLAM!TV is bij Ziggo in de zenderlijst te vinden op voorkeuzekanaal 604.

  ZiggoVodafoneZiggoSLAM!SLAM!TVtvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)