Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft veel klanten gratis muzikaal cadeau

  Ziggo biedt veel klanten de mogelijkheid om te kijken om naar een muziekzender die gewoonlijk alleen met een duurder aanvullend abonnement te zien is.
  Jarco Kriek
  15 maart 2023
  comments 14
  Ziggo geeft veel klanten gratis muzikaal cadeau
  Foto Getty Images

  Muziekzender SLAM!TV staat namelijk van 15 maart tot 4 april open voor alle klanten met het TV Start/TV Standaard-abonnement. Ruim 3 miljoen klanten van het kabelbedrijf hebben toegang tot het gecodeerde zenderaanbod dat bestaat uit de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL. SLAM!TV is normaal alleen te bekijken als een van deze twee laatstgenoemde aanvullende tv-abonnementen wordt gekocht.

   

  Goede doel

  De reden dat Ziggo SLAM!TV enkele weken aan een grotere groep klanten levert, is een inzamelingsactie die de tv- en radiozender gaat voeren. Op 23 maart wordt namelijk zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek ingezameld tijdens de actie Spin For Live. Ruim 8000 deelnemers gaan dan samen de grootste spinningmarathon ooit neerzetten voor het goede doel. SLAM!TV is bij Ziggo in de zenderlijst te vinden op voorkeuzekanaal 604.

  ZiggoVodafoneZiggoSLAM!SLAM!TVtvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)