Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo GO blijft hoofdpijndossier voor Ziggo, maar problemen nu opgelost

  Online tv-dienst Ziggo GO blijft een periodiek terugkerend probleem voor Ziggo. De meest recente problemen zijn volgens het kabelbedrijf vanaf vandaag opgelost.
  Jarco Kriek
  6 januari 2023
  comments 7
  Ziggo GO blijft hoofdpijndossier voor Ziggo, maar problemen nu opgelost
  Foto Getty Images

  Diverse Ziggo-abonnees lieten de afgelopen dagen weten niet meer te kunnen inloggen bij online tv-dienst Ziggo GO. De eerste problemen werden net voor de jaarwisseling gemeld. Ziggo laat nu via het eigen klant-helpt-klant forum weten dat de meest recent gemelde problemen vanaf vandaag opgelost moeten zijn. Als er toch geen toegang tot de online dienst verkregen kan worden, adviseert het kabelbedrijf het huidige wachtwoord te wijzigen. Als daarna nog steeds geen toegang tot Ziggo GO mogelijk is, dan kan de abonnee een melding bij het kabelbedrijf maken en wordt een onderzoek ingesteld.

   

  Veel problemen

  De meest recente problemen gelden zowel bij gebruik van de internetomgeving als bij de apps van Ziggo GO. Het is niet de eerste keer dat Ziggo problemen heeft met de online tv-dienst. Enkele maanden geleden mislukte een update waardoor eveneens geen toegang tot de dienst verkregen kon worden via vooral de app voor Android TV OS/Google TV. In het verleden werden meer storingen gemeld die gedurende langere tijd waarneembaar waren. Ziggo GO blijkt storingsgevoeliger te zijn dan online tv-diensten van providers als KPN en T-Mobile. Daarbij dient wel aangetekend te worden dat Ziggo GO – door het grotere aantal Ziggo-abonnees – door meer mensen gelijktijdig wordt gebruikt.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoringtvtelevisieonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)