Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo GO blijft hoofdpijndossier voor Ziggo, maar problemen nu opgelost

  Online tv-dienst Ziggo GO blijft een periodiek terugkerend probleem voor Ziggo. De meest recente problemen zijn volgens het kabelbedrijf vanaf vandaag opgelost.
  Jarco Kriek
  6 januari 2023
  comments 7
  Ziggo GO blijft hoofdpijndossier voor Ziggo, maar problemen nu opgelost
  Foto Getty Images

  Diverse Ziggo-abonnees lieten de afgelopen dagen weten niet meer te kunnen inloggen bij online tv-dienst Ziggo GO. De eerste problemen werden net voor de jaarwisseling gemeld. Ziggo laat nu via het eigen klant-helpt-klant forum weten dat de meest recent gemelde problemen vanaf vandaag opgelost moeten zijn. Als er toch geen toegang tot de online dienst verkregen kan worden, adviseert het kabelbedrijf het huidige wachtwoord te wijzigen. Als daarna nog steeds geen toegang tot Ziggo GO mogelijk is, dan kan de abonnee een melding bij het kabelbedrijf maken en wordt een onderzoek ingesteld.

   

  Veel problemen

  De meest recente problemen gelden zowel bij gebruik van de internetomgeving als bij de apps van Ziggo GO. Het is niet de eerste keer dat Ziggo problemen heeft met de online tv-dienst. Enkele maanden geleden mislukte een update waardoor eveneens geen toegang tot de dienst verkregen kon worden via vooral de app voor Android TV OS/Google TV. In het verleden werden meer storingen gemeld die gedurende langere tijd waarneembaar waren. Ziggo GO blijkt storingsgevoeliger te zijn dan online tv-diensten van providers als KPN en T-Mobile. Daarbij dient wel aangetekend te worden dat Ziggo GO – door het grotere aantal Ziggo-abonnees – door meer mensen gelijktijdig wordt gebruikt.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoringtvtelevisieonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)