Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo GO blijft probleemkind voor Ziggo: weer grote storing

  Ziggo GO blijft voor VodafoneZiggo een probleemkind. Al enkele jaren zijn regelmatig grote storingen bij de online tv-dienst van Ziggo merkbaar.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 0
  Ziggo GO blijft probleemkind voor Ziggo: weer grote storing
  Foto Getty Images

  De afgelopen maanden roept Ziggo GO onder een deel van de Ziggo-klanten negatieve gevoelens op vanwege diverse problemen, zoals het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik en beeldproblemen. Het inlogprobleem doet zich vooral voor bij gebruikers van online mediaspelers en Smart TV-internettelevisies met het Android TV/Google TV besturingssysteem. De beeldproblemen worden daarnaast ook bij apparaten geconstateerd die werken op een ander besturingssysteem, zoals de iOS-systemen van Apple. VodafoneZiggo geeft aan Totaal TV aan dat er aan een oplossing van deze problemen wordt gewerkt, maar dat een verbetering (update) nog even op zich laat wachten.

   

  Storing

  Los van deze problemen viel Ziggo GO vrijdagavond ten prooi aan een andere storing. Hierdoor konden veel Ziggo-klanten gedurende enige tijd geen gebruikmaken van de online streamingdienst omdat er geen verbinding met het achterliggende netwerk gemaakt kon worden. Klanten kregen een storingsmelding in beeld en konden bijvoorbeeld niet live naar tv-zenders kijken of opgenomen programma’s terugzien. Ziggo laat via het eigen klant-helpt-klant community forum weten dat de storing inmiddels opgelost is.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoringonlineOTTtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)