Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo GO blijft probleemkind voor Ziggo: weer grote storing

  Ziggo GO blijft voor VodafoneZiggo een probleemkind. Al enkele jaren zijn regelmatig grote storingen bij de online tv-dienst van Ziggo merkbaar.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 0
  Ziggo GO blijft probleemkind voor Ziggo: weer grote storing
  Foto Getty Images

  De afgelopen maanden roept Ziggo GO onder een deel van de Ziggo-klanten negatieve gevoelens op vanwege diverse problemen, zoals het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik en beeldproblemen. Het inlogprobleem doet zich vooral voor bij gebruikers van online mediaspelers en Smart TV-internettelevisies met het Android TV/Google TV besturingssysteem. De beeldproblemen worden daarnaast ook bij apparaten geconstateerd die werken op een ander besturingssysteem, zoals de iOS-systemen van Apple. VodafoneZiggo geeft aan Totaal TV aan dat er aan een oplossing van deze problemen wordt gewerkt, maar dat een verbetering (update) nog even op zich laat wachten.

   

  Storing

  Los van deze problemen viel Ziggo GO vrijdagavond ten prooi aan een andere storing. Hierdoor konden veel Ziggo-klanten gedurende enige tijd geen gebruikmaken van de online streamingdienst omdat er geen verbinding met het achterliggende netwerk gemaakt kon worden. Klanten kregen een storingsmelding in beeld en konden bijvoorbeeld niet live naar tv-zenders kijken of opgenomen programma’s terugzien. Ziggo laat via het eigen klant-helpt-klant community forum weten dat de storing inmiddels opgelost is.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoringonlineOTTtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)