Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo GO blijft probleemkind voor Ziggo: weer grote storing

  Ziggo GO blijft voor VodafoneZiggo een probleemkind. Al enkele jaren zijn regelmatig grote storingen bij de online tv-dienst van Ziggo merkbaar.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 0
  Ziggo GO blijft probleemkind voor Ziggo: weer grote storing
  Foto Getty Images

  De afgelopen maanden roept Ziggo GO onder een deel van de Ziggo-klanten negatieve gevoelens op vanwege diverse problemen, zoals het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik en beeldproblemen. Het inlogprobleem doet zich vooral voor bij gebruikers van online mediaspelers en Smart TV-internettelevisies met het Android TV/Google TV besturingssysteem. De beeldproblemen worden daarnaast ook bij apparaten geconstateerd die werken op een ander besturingssysteem, zoals de iOS-systemen van Apple. VodafoneZiggo geeft aan Totaal TV aan dat er aan een oplossing van deze problemen wordt gewerkt, maar dat een verbetering (update) nog even op zich laat wachten.

   

  Storing

  Los van deze problemen viel Ziggo GO vrijdagavond ten prooi aan een andere storing. Hierdoor konden veel Ziggo-klanten gedurende enige tijd geen gebruikmaken van de online streamingdienst omdat er geen verbinding met het achterliggende netwerk gemaakt kon worden. Klanten kregen een storingsmelding in beeld en konden bijvoorbeeld niet live naar tv-zenders kijken of opgenomen programma’s terugzien. Ziggo laat via het eigen klant-helpt-klant community forum weten dat de storing inmiddels opgelost is.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoringonlineOTTtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)