Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo haalt HD-zenders uit de etalage

  Ziggo heeft vijf HD-zenders die normaal alleen met een aanvullend tv-abonnement te bekijken zijn uit de etalage gehaald.
  Jarco Kriek
  2 december 2021
  comments 6
  Ziggo haalt HD-zenders uit de etalage

  Ziggo zet periodiek één of meer zenders uit aanvullende tv-abonnementen voor alle klanten open om hen kennis met deze content te laten maken. KPN en diverse andere distributeurs doen dit elke maand onder de noemer ‘zender van de maand’. Ziggo is van dit principe afgestapt en plaatst met enige regelmaat – maar niet elke maand – vaak meerdere zenders in de etalage.

   

  Vijf HD-zenders

  De gehele maand november stonden hierdoor de zenders RTL Crime HD, RTL Lounge HD, Discovery Science HD en Love Nature HD voor alle klanten met het digitale basispakket TV Start/TV Standaard open. Abonnees die het Kabel TV-abonnement bij Ziggo kopen, konden deze zenders via online tv-dienst Ziggo GO kijken. Ziggo is daarnaast na een jaar gestopt met de doorgifte van het digitale themakanaal NPO 2 Extra HD aan alle klanten. Tijdens de tweede corona-lockdown werd deze zender door Ziggo op verzoek van NPO voor alle klanten opengezet om de cultuursector tijdens de sluiting van theaters te ondersteunen. NPO zendt op NPO 2 Extra HD nog steeds een speciale programmering uit waarin de Nederlandse cultuursector uitgebreid aandacht krijgt. Wie bij Ziggo nu naar deze vijf HD-zenders wil kijken, dient de aanvullende abonnementsvorm Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus te kopen.

   

  Etalage wordt weer gevuld

  Ziggo heeft inmiddels aangekondigd van 10 december tot en met 3 januari 538-192tv-en-mezzo-open-voor-alle-klanten/">een nieuwe reeks zenders voor alle klanten open te zetten. Het gaat hierbij om de zenders NPO 1 Extra HD, TV 538. 192TV HD en Mezzo. Op deze zenders worden in deze periode radio- en muziekevenementen uitgezonden. Daarnaast zet Ziggo in dezelfde periode alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor alle klanten open.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodetalagekanaalzender van de maanduitpakweken

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview