Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo haalt HD-zenders uit de etalage

  Ziggo heeft vijf HD-zenders die normaal alleen met een aanvullend tv-abonnement te bekijken zijn uit de etalage gehaald.
  Jarco Kriek
  2 december 2021
  comments 6
  Ziggo haalt HD-zenders uit de etalage

  Ziggo zet periodiek één of meer zenders uit aanvullende tv-abonnementen voor alle klanten open om hen kennis met deze content te laten maken. KPN en diverse andere distributeurs doen dit elke maand onder de noemer ‘zender van de maand’. Ziggo is van dit principe afgestapt en plaatst met enige regelmaat – maar niet elke maand – vaak meerdere zenders in de etalage.

   

  Vijf HD-zenders

  De gehele maand november stonden hierdoor de zenders RTL Crime HD, RTL Lounge HD, Discovery Science HD en Love Nature HD voor alle klanten met het digitale basispakket TV Start/TV Standaard open. Abonnees die het Kabel TV-abonnement bij Ziggo kopen, konden deze zenders via online tv-dienst Ziggo GO kijken. Ziggo is daarnaast na een jaar gestopt met de doorgifte van het digitale themakanaal NPO 2 Extra HD aan alle klanten. Tijdens de tweede corona-lockdown werd deze zender door Ziggo op verzoek van NPO voor alle klanten opengezet om de cultuursector tijdens de sluiting van theaters te ondersteunen. NPO zendt op NPO 2 Extra HD nog steeds een speciale programmering uit waarin de Nederlandse cultuursector uitgebreid aandacht krijgt. Wie bij Ziggo nu naar deze vijf HD-zenders wil kijken, dient de aanvullende abonnementsvorm Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus te kopen.

   

  Etalage wordt weer gevuld

  Ziggo heeft inmiddels aangekondigd van 10 december tot en met 3 januari 538-192tv-en-mezzo-open-voor-alle-klanten/">een nieuwe reeks zenders voor alle klanten open te zetten. Het gaat hierbij om de zenders NPO 1 Extra HD, TV 538. 192TV HD en Mezzo. Op deze zenders worden in deze periode radio- en muziekevenementen uitgezonden. Daarnaast zet Ziggo in dezelfde periode alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor alle klanten open.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodetalagekanaalzender van de maanduitpakweken

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)