Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo haalt HD-zenders uit de etalage

  Ziggo heeft vijf HD-zenders die normaal alleen met een aanvullend tv-abonnement te bekijken zijn uit de etalage gehaald.
  Jarco Kriek
  2 december 2021
  comments 6
  Ziggo haalt HD-zenders uit de etalage

  Ziggo zet periodiek één of meer zenders uit aanvullende tv-abonnementen voor alle klanten open om hen kennis met deze content te laten maken. KPN en diverse andere distributeurs doen dit elke maand onder de noemer ‘zender van de maand’. Ziggo is van dit principe afgestapt en plaatst met enige regelmaat – maar niet elke maand – vaak meerdere zenders in de etalage.

   

  Vijf HD-zenders

  De gehele maand november stonden hierdoor de zenders RTL Crime HD, RTL Lounge HD, Discovery Science HD en Love Nature HD voor alle klanten met het digitale basispakket TV Start/TV Standaard open. Abonnees die het Kabel TV-abonnement bij Ziggo kopen, konden deze zenders via online tv-dienst Ziggo GO kijken. Ziggo is daarnaast na een jaar gestopt met de doorgifte van het digitale themakanaal NPO 2 Extra HD aan alle klanten. Tijdens de tweede corona-lockdown werd deze zender door Ziggo op verzoek van NPO voor alle klanten opengezet om de cultuursector tijdens de sluiting van theaters te ondersteunen. NPO zendt op NPO 2 Extra HD nog steeds een speciale programmering uit waarin de Nederlandse cultuursector uitgebreid aandacht krijgt. Wie bij Ziggo nu naar deze vijf HD-zenders wil kijken, dient de aanvullende abonnementsvorm Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus te kopen.

   

  Etalage wordt weer gevuld

  Ziggo heeft inmiddels aangekondigd van 10 december tot en met 3 januari 538-192tv-en-mezzo-open-voor-alle-klanten/">een nieuwe reeks zenders voor alle klanten open te zetten. Het gaat hierbij om de zenders NPO 1 Extra HD, TV 538. 192TV HD en Mezzo. Op deze zenders worden in deze periode radio- en muziekevenementen uitgezonden. Daarnaast zet Ziggo in dezelfde periode alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor alle klanten open.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodetalagekanaalzender van de maanduitpakweken

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview