Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    ‘Ziggo’ HBO-serie Chernobyl best gewaardeerde serie ooit

    Game of Thrones heeft in Chernobyl een waardige opvolger in het film- en serieaanbod van Ziggo Movies & Series (X)L. Beide series zijn in opdracht van HBO gemaakt en dus eigendom van dit Amerikaanse mediabedrijf.
    Peter de Koning
    24 mei 2019
    comments 1
    ‘Ziggo’ HBO-serie Chernobyl best gewaardeerde serie ooit

    Chernobyl is sinds enige weken exclusief in Nederland op legale wijze voor abonnees van Ziggo met een geschikt abonnement te bekijken. Ziggo heeft namelijk voor Nederland de exclusieve uitzendrechten van content van HBO. Ziggo behoudt deze uitzendrechten in ieder geval de komende jaren.

     

    IMDb

    Kijkers van Chernobyl waarderen de tot nu uitgezonden afleveringen van de serie met een gemiddeld cijfer van 9,7. Dit is het hoogste waarderingscijfer dat ooit voor een serie door bezoekers van IMDb is gegeven. De serie draait volledig om de ramp met een kernreactor in Tsjernobyl in 1986. Zeker in de huidige tijd waarin klimaat een belangrijkere rol speelt, spreekt de HBO-serie kijkers aan.

    ZiggoVodafoneZiggoHBOuitzendrechtenexclusieve contentChernobylGame of ThronesIMDb

    Reacties

  1. TV-TIP A Gathering Storm

    A Gathering Storm
    National Geographic om 14:10 uur
    Tropische stormen zijn gevaarlijk, maar het voordeel is dat we ze tegenwoordig goed kunnen voorspellen. In A Gathering Storm zien we hoe dit gebeurt, en welke maat­regelen er genomen worden om de schade te beperken. De reeks start met de tropische cycloon Dorian, die in 2019 grote verwoesting veroorzaakte op de Bahama’s. Experts en ooggetuigen vertellen over de ramp.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Het team verraders begon dit seizoen voortvarend. De saboteurs boekten een paar grote overwinningen, en ze lieten de getrouwen alle hoeken van het omvangrijke Château de Béguin zien. Langzaam maar zeker herpakten de getrouwen zich, waarna de verraders ook een paar flinke nederlagen om de oren kregen. In de finale zien we of deze omslag genoeg is om het zilver veilig te stellen voor de eerlijke deelnemers. Of lachen de sneaky verraders toch nog als laatst?

    Interview