Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft 4K-zender, maar geen sport in 4K

  Met Ziggo Sport heeft Ziggo exclusief in Nederland de enige 4K-sportzender in het aanbod. Maar op deze zender is nauwelijks echte 4K-content te zien.
  Jarco Kriek
  26 juni 2022
  comments 8
  Ziggo heeft 4K-zender, maar geen sport in 4K
  Foto Getty Images

  Na het verdwijnen van de Formule 1 en het Premier League-voetbal is het aanbod dat daadwerkelijk in 4K wordt uitgezonden karig geworden op Ziggo Sport. Kabelbedrijf Ziggo heeft een speciale internetpagina waar het aankondigt dat op het sportkanaal binnenkort de Europese Champions League voetbalcompetitie in 4K te zien is. Dit betekent overigens niet dat alle wedstrijden van de competitie in deze hoogwaardige kwaliteit te bekijken zijn. Het gaat naar verwachting maar om één wedstrijd per speeldag.

   

  Tanden op elkaar

  Inderdaad naar verwachting, want Ziggo houdt de kaken stijf op elkaar als het gaat om 4K-content op Ziggo Sport. Eigenaar VodafoneZiggo heeft voor het sportkanaal de uitzendrechten van diverse sportcompetities waarvan wedstrijden in 4K beschikbaar zijn. Dit is onder meer het geval bij de voetbalcompetities La Liga (Spanje), Serie A (Italië) en Ligue 1 (Frankrijk). Tot nu toe is er echter nog geen enkele wedstrijd van deze competities in 4K uitgezonden. Op herhaaldelijk gestelde vragen over 4K blijft het antwoord van VodafoneZiggo ongewijzigd: "We informeren klanten over eventuele nieuwe 4K-content op het moment dat hierover meer bekend is".

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4K4Kvoetbalcontent

  Reacties

 1. TV-TIP Guilty Pleasures

  Guilty Pleasures
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Van goulash uit blik en kant-en-klare broodjes hamburger tot een bord macaroni met ketchup. De een gruwelt ervan, bij de ander draait de ­magnetron overuren. Toch staat bij ieder­­een wel eens een guilty pleasure op het menu; een gerecht dat funest is voor je taille, maar dat je het liefst dagelijks voor de tv weglepelt. In Guilty Pleasures nodigt chef Perry in elke aflevering een BN’er uit, wiens guilty pleasure schreeuwt om in een wat culi­­nairder jasje gestoken te worden. Dit keer is dat de kaassoufflé met satésaus van Glen Faria.

  TV-TIP Ik Weet Er Alles Van!

  Ik Weet Er Alles Van!
  RTL 4 om 20:00 uur
  Een quiz waarin de kandidaten worden getest op hun kennis van een eigen specialisme, dat klinkt een beetje als een kruising tussen appeltje-eitje en Per seconde wijzer. Niets is minder waar, er staan namelijk nog vijf anderen in de quiz-arena. Elk met een eigen vakgebied, waar je als kandidaat dus óók verstand van moet hebben. Ik Weet Er Alles Van! doet het zo lekker als zomer-vervanger van GTST, dat Ruben Nicolai dit jaar een maand eerder op de bok staat.

  Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)