Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo heeft primeur met Film1 on demand

    Vanaf eind augustus is Film1 on demand een feit. Ziggo krijgt de primeur waarbij extra functionaliteit beschikbaar wordt gesteld middels de Ziggo Mediabox.
    Jan-Hein Visser
    4 juli 2017
    comments 5
    Ziggo heeft primeur met Film1 on demand

    Film1 On Demand is vanaf eind augustus in eerste instantie exclusief bij Ziggo verkrijgbaar. De nieuwe premium filmservice biedt het grootste aanbod van de nieuwste films uit de bioscoop, met een on demand TV-kanaal bij Ziggo. Een deel van deze content wordt uitgezonden op de lineaire zenders van Film1. Na onder andere de introducties van ‘Film1 HD’ en de ‘Film1 App’ komt de premium filmdienst als eerste abonneeservice met een on demand-kanaal vanaf zenderpositie 105 bij Ziggo. Het kanaal wordt toegankelijk voor abonnees met een Ziggo Mediabox. De overige Film1 content blijft ook on demand beschikbaar via het menu van de Ziggo.

     

    Nieuwe techniek Film 1 on demand app

    De nieuwe techniek draait op een zogeheten SetTopBox App, welke in opdracht van Film1 is ontwikkeld door Wearetriple en Metrological. Zij hebben zowel de front-end als de authenticatie en DRM voor hun rekening genomen. Film1 zet hiermee in op een kruising tussen lineaire televisie en subscription video on demand (SVOD).

    Film1Film 1On DemandPrimeurZiggo

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview