Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO

  Ziggo GO blijft een probleemkind van Ziggo. Een deel van de klanten rapporteert aan Ziggo een diversiteit aan klachten die het online kijken (deels) onmogelijk maakt.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 3
  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Met enige regelmaat melden Ziggo-klanten een storing of gebrek met Ziggo GO. Dit is de online tv-dienst van Ziggo waarmee bijvoorbeeld op tablet, smartphone of met Smart TV-internettelevisie en online mediaspeler met gebruik van een internetverbinding naar het tv-aanbod van het kabelbedrijf gekeken kan worden.

   

  Meerdere klachten

  Ziggo-klanten klagen al enige dagen dat een deel van het zenderaanbod via Ziggo GO voor hen plotseling niet meer beschikbaar is. Het gaat om zenders van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL-abonnement en sportkanalen van onder meer Ziggo Sport. Een dergelijk probleem speelde enige tijd geleden ook al en werd toen verholpen. Ziggo zegt op het eigen gebruikersforum de klachten te onderzoeken. Andere Ziggo-klanten melden dat het voor hen plotseling niet meer mogelijk is om bij Ziggo GO in te loggen. Hierdoor is de online tv-dienst in het geheel niet te gebruiken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoring

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)