Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO

  Ziggo GO blijft een probleemkind van Ziggo. Een deel van de klanten rapporteert aan Ziggo een diversiteit aan klachten die het online kijken (deels) onmogelijk maakt.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 3
  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Met enige regelmaat melden Ziggo-klanten een storing of gebrek met Ziggo GO. Dit is de online tv-dienst van Ziggo waarmee bijvoorbeeld op tablet, smartphone of met Smart TV-internettelevisie en online mediaspeler met gebruik van een internetverbinding naar het tv-aanbod van het kabelbedrijf gekeken kan worden.

   

  Meerdere klachten

  Ziggo-klanten klagen al enige dagen dat een deel van het zenderaanbod via Ziggo GO voor hen plotseling niet meer beschikbaar is. Het gaat om zenders van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL-abonnement en sportkanalen van onder meer Ziggo Sport. Een dergelijk probleem speelde enige tijd geleden ook al en werd toen verholpen. Ziggo zegt op het eigen gebruikersforum de klachten te onderzoeken. Andere Ziggo-klanten melden dat het voor hen plotseling niet meer mogelijk is om bij Ziggo GO in te loggen. Hierdoor is de online tv-dienst in het geheel niet te gebruiken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoring

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview