Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO

  Ziggo GO blijft een probleemkind van Ziggo. Een deel van de klanten rapporteert aan Ziggo een diversiteit aan klachten die het online kijken (deels) onmogelijk maakt.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 3
  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Met enige regelmaat melden Ziggo-klanten een storing of gebrek met Ziggo GO. Dit is de online tv-dienst van Ziggo waarmee bijvoorbeeld op tablet, smartphone of met Smart TV-internettelevisie en online mediaspeler met gebruik van een internetverbinding naar het tv-aanbod van het kabelbedrijf gekeken kan worden.

   

  Meerdere klachten

  Ziggo-klanten klagen al enige dagen dat een deel van het zenderaanbod via Ziggo GO voor hen plotseling niet meer beschikbaar is. Het gaat om zenders van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL-abonnement en sportkanalen van onder meer Ziggo Sport. Een dergelijk probleem speelde enige tijd geleden ook al en werd toen verholpen. Ziggo zegt op het eigen gebruikersforum de klachten te onderzoeken. Andere Ziggo-klanten melden dat het voor hen plotseling niet meer mogelijk is om bij Ziggo GO in te loggen. Hierdoor is de online tv-dienst in het geheel niet te gebruiken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoring

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)