Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO

  Ziggo GO blijft een probleemkind van Ziggo. Een deel van de klanten rapporteert aan Ziggo een diversiteit aan klachten die het online kijken (deels) onmogelijk maakt.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 2
  Ziggo heeft problemen met Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Met enige regelmaat melden Ziggo-klanten een storing of gebrek met Ziggo GO. Dit is de online tv-dienst van Ziggo waarmee bijvoorbeeld op tablet, smartphone of met Smart TV-internettelevisie en online mediaspeler met gebruik van een internetverbinding naar het tv-aanbod van het kabelbedrijf gekeken kan worden.

   

  Meerdere klachten

  Ziggo-klanten klagen al enige dagen dat een deel van het zenderaanbod via Ziggo GO voor hen plotseling niet meer beschikbaar is. Het gaat om zenders van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL-abonnement en sportkanalen van onder meer Ziggo Sport. Een dergelijk probleem speelde enige tijd geleden ook al en werd toen verholpen. Ziggo zegt op het eigen gebruikersforum de klachten te onderzoeken. Andere Ziggo-klanten melden dat het voor hen plotseling niet meer mogelijk is om bij Ziggo GO in te loggen. Hierdoor is de online tv-dienst in het geheel niet te gebruiken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOstoring

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)