Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft storing bij belangrijkste kerstzender

  Juist tijdens de kerstdagen ervaren Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken storing bij Sky Radio. Dit is de meest beluisterde radiozender tijdens de kerstdagen.
  Jarco Kriek
  26 december 2022
  comments 4
  Ziggo heeft storing bij belangrijkste kerstzender
  Foto Getty Images

  Wie naar Sky Radio via de meest gebruikte mediaboxen van kabelbedrijf Ziggo luistert, ervaart op zeer regelmatige basis kleine onderbrekingen in het geluid. De storing begon enkele dagen geleden. Inmiddels heeft Ziggo zelf ook de storing ontdekt en stelt het bedrijf een onderzoek naar de oorzaak in.

   

  Slecht moment

  Sky Radio is rond de kerstdagen de best beluisterde radiozender van Nederland. Dit komt vooral doordat er op de radiozender dag en nacht kerstmuziek te horen is. De zender stelt zelf dat in deze periode rond de zes miljoen Nederlanders naar de zender luisteren. Ziggo-klanten met een Mediabox Next of Next Mini kunnen tijdens het kerstdiner wel op andere manieren ongestoord naar Sky Radio luisteren. Dit kan via de ether met een radio die voor FM of DAB+ geschikt is. Ook kan online via de Sky Radio-app of radioapps als JUKE, radioNED of TuneIn geluisterd worden.

  ZiggoVodafoneZiggostoringradioMediabox NextNext MiniSkyradio

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)