Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heeft storing bij belangrijkste kerstzender

  Juist tijdens de kerstdagen ervaren Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken storing bij Sky Radio. Dit is de meest beluisterde radiozender tijdens de kerstdagen.
  Jarco Kriek
  26 december 2022
  comments 4
  Ziggo heeft storing bij belangrijkste kerstzender
  Foto Getty Images

  Wie naar Sky Radio via de meest gebruikte mediaboxen van kabelbedrijf Ziggo luistert, ervaart op zeer regelmatige basis kleine onderbrekingen in het geluid. De storing begon enkele dagen geleden. Inmiddels heeft Ziggo zelf ook de storing ontdekt en stelt het bedrijf een onderzoek naar de oorzaak in.

   

  Slecht moment

  Sky Radio is rond de kerstdagen de best beluisterde radiozender van Nederland. Dit komt vooral doordat er op de radiozender dag en nacht kerstmuziek te horen is. De zender stelt zelf dat in deze periode rond de zes miljoen Nederlanders naar de zender luisteren. Ziggo-klanten met een Mediabox Next of Next Mini kunnen tijdens het kerstdiner wel op andere manieren ongestoord naar Sky Radio luisteren. Dit kan via de ether met een radio die voor FM of DAB+ geschikt is. Ook kan online via de Sky Radio-app of radioapps als JUKE, radioNED of TuneIn geluisterd worden.

  ZiggoVodafoneZiggostoringradioMediabox NextNext MiniSkyradio

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)