Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heroverweegt sponsoring Ajax

  VodafoneZiggo kan nog niet zeggen of de merknaam van bedrijfsonderdeel Ziggo de komende jaren op het shirt van Ajax blijft staan.
  Jarco Kriek, Jan-Hein Visser
  7 february 2022
  comments 6
  Ziggo heroverweegt sponsoring Ajax
  Foto Getty Images

  De Amsterdamse voetbalclub Ajax is in opspraak geraakt nadat directeur voetbalzaken Marc Overmars gisteravond noodgedwongen vanwege grensoverschrijdend gedrag per direct moest opzeggen. Overmars heeft gedurende langere periode vrouwelijke collega’s binnen Ajax grensoverschrijdende berichten gestuurd.

   

  Ziggo verder met Ajax?

  Ziggo laat weten te worstelen met de kwestie. Het bedrijf is sinds 1 januari 2015 hoofdsponsor van Ajax. Onlangs werd besloten om de overeenkomst tussentijds met twee jaar te verlengen. Ziggo zegt zeer geschrokken te zijn en keurt het gedrag van Overmars te zeerste af. Het kabelbedrijf zegt de ontwikkelingen nauwgezet te volgen en aan de hand hiervan een besluit te nemen of de naam als hoofdsponsor op het shirt blijft staan.

  ZiggoVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)