Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heroverweegt sponsoring Ajax

  VodafoneZiggo kan nog niet zeggen of de merknaam van bedrijfsonderdeel Ziggo de komende jaren op het shirt van Ajax blijft staan.
  Jarco Kriek, Jan-Hein Visser
  7 februari 2022
  comments 6
  Ziggo heroverweegt sponsoring Ajax
  Foto Getty Images

  De Amsterdamse voetbalclub Ajax is in opspraak geraakt nadat directeur voetbalzaken Marc Overmars gisteravond noodgedwongen vanwege grensoverschrijdend gedrag per direct moest opzeggen. Overmars heeft gedurende langere periode vrouwelijke collega’s binnen Ajax grensoverschrijdende berichten gestuurd.

   

  Ziggo verder met Ajax?

  Ziggo laat weten te worstelen met de kwestie. Het bedrijf is sinds 1 januari 2015 hoofdsponsor van Ajax. Onlangs werd besloten om de overeenkomst tussentijds met twee jaar te verlengen. Ziggo zegt zeer geschrokken te zijn en keurt het gedrag van Overmars te zeerste af. Het kabelbedrijf zegt de ontwikkelingen nauwgezet te volgen en aan de hand hiervan een besluit te nemen of de naam als hoofdsponsor op het shirt blijft staan.

  ZiggoVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview