Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo heroverweegt sponsoring Ajax

  VodafoneZiggo kan nog niet zeggen of de merknaam van bedrijfsonderdeel Ziggo de komende jaren op het shirt van Ajax blijft staan.
  Jarco Kriek, Jan-Hein Visser
  7 februari 2022
  comments 6
  Ziggo heroverweegt sponsoring Ajax
  Foto Getty Images

  De Amsterdamse voetbalclub Ajax is in opspraak geraakt nadat directeur voetbalzaken Marc Overmars gisteravond noodgedwongen vanwege grensoverschrijdend gedrag per direct moest opzeggen. Overmars heeft gedurende langere periode vrouwelijke collega’s binnen Ajax grensoverschrijdende berichten gestuurd.

   

  Ziggo verder met Ajax?

  Ziggo laat weten te worstelen met de kwestie. Het bedrijf is sinds 1 januari 2015 hoofdsponsor van Ajax. Onlangs werd besloten om de overeenkomst tussentijds met twee jaar te verlengen. Ziggo zegt zeer geschrokken te zijn en keurt het gedrag van Overmars te zeerste af. Het kabelbedrijf zegt de ontwikkelingen nauwgezet te volgen en aan de hand hiervan een besluit te nemen of de naam als hoofdsponsor op het shirt blijft staan.

  ZiggoVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)