Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo hint op verhoging uploadsnelheid naar 200 Mb/s

  De uploadsnelheid bij Ziggo blijft achter bij die van concurrenten als KPN, Odido en Delta, die internet via glasvezel aanbieden. Toch zijn er positieve ontwikkelingen.
  Jarco Kriek
  28 november 2023
  comments 7
  Ziggo hint op verhoging uploadsnelheid naar 200 Mb/s

  Kabelbedrijf Ziggo heeft het op de eigen website over een maximale uploadsnelheid van 200 Mb/s bij een consumentenabonnement. Officieel heeft Ziggo nog niets naar buiten gebracht over een dergelijke snelheidsverhoging. Het is op dit moment dan ook onduidelijk of de melding op de site een vergissing is of dat een nieuwe verhoging van de uploadsnelheid in de koker zit.

   

  Eerder sneller

  Ziggo heeft dit jaar al twee keer de internetsnelheid van abonnementen aangepast. Consumenten krijgen hierdoor bij het meest uitgebreide internetabonnement een downloadsnelheid van 1000 Mb/s en uploadsnelheid van 100 Mb/s geleverd. Mocht Ziggo inderdaad tot de op de internetsite genoemde snelheid overgaan, dan betekent dit dus een verdubbeling van de uploadsnelheid. Daarmee blijft Ziggo toch steeds achter bij de glasvezelproviders, maar komt de uploadsnelheid wel meer in de lijn der verwachting van een grote groep klanten van het kabelbedrijf.

  ZiggoVodafoneZiggointernetuploadinternetsnelheiduploadsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)