Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo houdt Formule 1 lineair met Robert Doornbos aan boord

  Alle abonnees van Ziggo kunnen de Formule 1 de komende seizoenen toch lineair blijven volgen. VodafoneZiggo heeft de samenvattingsrechten gekocht.
  Jarco Kriek
  11 december 2021
  comments 2
  Ziggo houdt Formule 1 lineair met Robert Doornbos aan boord
  Foto Getty Images

  Eerder werd al duidelijk dat Nordic Entertainment Group (NENT) de samenvattingsrechten van Formule 1 inclusief de live uitzendrechten van de Nederlandse Formule 1 Grand Prix in sublicentie aan NOS had verkocht. Nu blijkt dat Ziggo eveneens een sublicentie heeft gekocht waardoor samenvattingen van elke vrije training, kwalificatie, sprintrace en race op Ziggo Sport en de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal – onder meer verkrijgbaar bij KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – worden uitgezonden.

   

  Race Café

  Door de overeenkomst tussen NENT en VodafoneZiggo blijft in de uitzendingen van Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal ruimschoots aandacht voor Formule 1. Het studioprogramma Formule 1 Café wordt omgedoopt tot Race Café. In het vernieuwde programma wordt aandacht aan alle racesporten besteed die live of in samenvatting door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal worden uitgezonden. Zo is ook aandacht voor MotoGP dat vanaf volgend jaar bij Ziggo Sport te zien is. Maar ook Formule 1 zorgt voor voldoende gesprekstof in Race Café.

   

  Extra uitzending

  Nieuw is een extra uitzending van Race Café op zondagavond na iedere Formule 1-race. Ook op zaterdagavond wordt door Ziggo Sport tijdens een Formule 1-raceweekend een extra Race Café uitgezonden met daarin een samenvatting van de kwalificatie. De presentatie van het Race Café blijft in handen van Rob Kamphues. Robert Doornbos blijft als vaste Formule 1-analist aan Ziggo Sport verbonden. Het is nog onduidelijk of Olav Mol en Jack Plooij bij de nieuwe opzet van Formule 1 bij Ziggo Sport betrokken blijven.

   

  Viaplay

  Formule 1 is vanaf het komende raceseizoen voor minimaal drie jaar bij streamingdienst Viaplay van NENT live te volgen. Viaplay gaat ieder raceweekend minimaal twaalf uur live programma’s rondom Formule 1 maken. Ook voor het aanbieden van Viaplay hebben NENT en VodafoneZiggo een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor wordt het Viaplay-abonnement onderdeel van de abonnementsstructuur van Ziggo.

  ZiggoVodafoneZiggoFormule 1Ziggo SportZiggo Sport Totaal

  Reacties

 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)