Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo in de fout: handhavende sanctie ACM dreigt

  De nieuwe Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten geldt voor iedereen, en dus ook voor Ziggo. Autoriteit Consument & Markt (ACM) bekijkt of handhavend tegen de provider opgetreden moet worden.
  Jarco Kriek
  25 februari 2022
  comments 0
  Ziggo in de fout: handhavende sanctie ACM dreigt
  Foto Getty Images

  De nieuwe Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten werd op 28 januari effectief in Nederland. Handhaving is in handen van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM). Een onderdeel van de Beleidsregel is de vrije keuze van het internetmodem door de consument.

   

  Deels mogelijk

  Bij Ziggo is op dit moment slechts voor een deel van de klanten de mogelijkheid aanwezig om zelf het internetmodem te kiezen. Het huidige Ziggo is een samenvoeging van de voormalig zelfstandige kabelbedrijven Ziggo en UPC. Ziggo-klanten wonend in het voormalige zelfstandig Ziggo verzorgingsgebied kunnen wel zelf het internetmodem kiezen. In het voormalig UPC-verzorgingsgebied kan alleen van internet gebruik worden gemaakt met het door Ziggo beschikbaar gestelde internetmodem. Ziggo stelt dat het nog enige weken duurt voordat alle klanten een zelfgekozen internetmodem kunnen gebruik.

   

  ACM

  Toezichthouder ACM geeft aan de huidige situatie bij Ziggo te gaan onderzoeken en waar nodig is handelend op te treden.

  ZiggoVodafoneZiggoAutoriteit Consument & MarktACMBeleidsregel Handhaving Besluit Eindapparateninternet via satelliet

  Reacties

 1. TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)