Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft geen uitsluitsel over plots sneller uploaden: 'geen lopende test'

  Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo zegt geen testen uit te voeren met een hogere uploadsnelheid. Dit ondanks diverse meldingen van klanten van het kabelbedrijf.
  Jarco Kriek
  29 september 2022
  comments 0
  Ziggo geeft geen uitsluitsel over plots sneller uploaden: 'geen lopende test'
  Foto Getty Images

  Onder meer op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf wordt melding gemaakt van een tijdelijke plotselinge verhoging van de uploadsnelheid tot maximaal 150Mbps. Dit is driemaal sneller dan de officieel door Ziggo geleverde snelheid bij het meest uitgebreide internetabonnement GIGA. De plotseling hogere uploadsnelheid wordt niet alleen gemeld door een klant die zegt te behoren tot een testgroep die nieuwe producten en diensten uitprobeert, maar ook door personen die buiten deze testgroep vallen.

   

  DOCSIS 3.1

  VodafoneZiggo heeft officieel geen test met een hogere uploadsnelheid aangekondigd. Wel liet het bedrijf eerder al doorschemeren dat na de gefaseerde uitrol van DOCSIS 3.1 de mogelijkheid aanwezig is dat snelheidsaanpassingen bij internetdiensten mogelijk worden. Ziggo rondt naar verwachting in de resterende weken van dit jaar de uitrol van DOCSIS 3.1 af.

   

  Vraagtekens

  Tegenover techsite Tweakers zegt een woordvoerder van VodafoneZiggo dat het bedrijf – ondanks de meldingen van eigen klanten - op dit moment geen test met een hogere uploadsnelheid uitvoert en dat het bedrijf vroegtijdig aan klanten laat weten wanneer er iets aan een bestaand product of een huidige dienst verandert. VodafoneZiggo kan niet zeggen hoe het kan dat de betreffende klanten een hogere uploadsnelheid hebben geconstateerd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheiduploadDOCSIS 3.1

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)