Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo geeft geen uitsluitsel over plots sneller uploaden: 'geen lopende test'

  Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo zegt geen testen uit te voeren met een hogere uploadsnelheid. Dit ondanks diverse meldingen van klanten van het kabelbedrijf.
  Jarco Kriek
  29 september 2022
  comments 0
  Ziggo geeft geen uitsluitsel over plots sneller uploaden: 'geen lopende test'
  Foto Getty Images

  Onder meer op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf wordt melding gemaakt van een tijdelijke plotselinge verhoging van de uploadsnelheid tot maximaal 150Mbps. Dit is driemaal sneller dan de officieel door Ziggo geleverde snelheid bij het meest uitgebreide internetabonnement GIGA. De plotseling hogere uploadsnelheid wordt niet alleen gemeld door een klant die zegt te behoren tot een testgroep die nieuwe producten en diensten uitprobeert, maar ook door personen die buiten deze testgroep vallen.

   

  DOCSIS 3.1

  VodafoneZiggo heeft officieel geen test met een hogere uploadsnelheid aangekondigd. Wel liet het bedrijf eerder al doorschemeren dat na de gefaseerde uitrol van DOCSIS 3.1 de mogelijkheid aanwezig is dat snelheidsaanpassingen bij internetdiensten mogelijk worden. Ziggo rondt naar verwachting in de resterende weken van dit jaar de uitrol van DOCSIS 3.1 af.

   

  Vraagtekens

  Tegenover techsite Tweakers zegt een woordvoerder van VodafoneZiggo dat het bedrijf – ondanks de meldingen van eigen klanten - op dit moment geen test met een hogere uploadsnelheid uitvoert en dat het bedrijf vroegtijdig aan klanten laat weten wanneer er iets aan een bestaand product of een huidige dienst verandert. VodafoneZiggo kan niet zeggen hoe het kan dat de betreffende klanten een hogere uploadsnelheid hebben geconstateerd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheiduploadDOCSIS 3.1

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)