Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo introduceert nieuw aanvullend tv-pakket

  Ziggo heeft vandaag een nieuw aanvullend tv-abonnement aan klanten gepresenteerd. Het gaat om een lineair tv-pakket dat voor het hele gezin bestemd is.
  Jarco Kriek
  19 october 2021
  comments 5
  Ziggo introduceert nieuw aanvullend tv-pakket

  Ziggo lijkt met het nieuwe abonnement TV Zenders Plus voor te sorteren op het verdwijnen van het HBO-aanbod binnen het huidige Ziggo Movies & Series XL-abonnement. Ziggo verliest vanaf 1 januari de exclusieve uitzendrechten van dit content. HBO-eigenaar WarnerMedia brengt deze later in 2022 onder in de voor Nederland nieuwe streamingdienst HBO Max, dat niet alleen door klanten van Ziggo, maar ook van alle andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) te abonneren is.

   

  TV Zenders Plus

  Het nieuwe tv-abonnement is onder de naam TV Zenders Plus voor een bedrag van €9,95 per maand bij het kabelbedrijf te bestellen als aanvullende optie bij afname van het TV Start/TV Standaard-abonnement. Ziggo levert bij TV Zenders Plus meer dan veertig lineaire zenders die niet alleen via eigen televisie of kabeldecoder met CI+ module en smartcard maar ook met de bruikleendecoders van Ziggo zoals Mediabox XL of Mediabox Next bekeken kunnen worden. Ook het online kijken via Ziggo GO op tablet, smartphone of online mediaspeler is mogelijk. Het zenderaanbod bestaat uit entertainment-, kinder-, muziek-, sport- en natuurzenders.

   

  Twee euro goedkoper

  Het zenderaanbod van TV Zenders Plus is gelijk aan het Ziggo Movies & Series XL-abonnement. Echter het interactieve video on demand-aanbod bestaande uit films en series is bij het nieuwe abonnement niet beschikbaar. TV Zenders Plus is dus feitelijk het Ziggo Movies & Series XL-abonnement zonder het Ziggo Movies & Series L video on demand-gedeelte. Ondanks dat dit een duidelijke devaluering van het abonnement is, bedraagt de prijsreductie slechts twee euro per maand. Het Ziggo Movies & Series XL-abonnement kost namelijk €11,95 per maand.

   

  Oude situatie

  Ziggo gaat het met het TV Zenders Plus-abonnement terug in de tijd voor de komst van de exclusieve HBO-content dat op 1 januari 2017 werd geïntroduceerd. Toen bracht Ziggo een soortgelijk abonnement met lineaire zenders op de markt dat eveneens een prijsstelling van €9,95 had.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieabonnementTV Zenders PlusZiggo Movies & Series XLHBOWarnerMediaHBO Maxfilmsseriescontentexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview