Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo introduceert nieuw aanvullend tv-pakket

  Ziggo heeft vandaag een nieuw aanvullend tv-abonnement aan klanten gepresenteerd. Het gaat om een lineair tv-pakket dat voor het hele gezin bestemd is.
  Jarco Kriek
  19 oktober 2021
  comments 5
  Ziggo introduceert nieuw aanvullend tv-pakket

  Ziggo lijkt met het nieuwe abonnement TV Zenders Plus voor te sorteren op het verdwijnen van het HBO-aanbod binnen het huidige Ziggo Movies & Series XL-abonnement. Ziggo verliest vanaf 1 januari de exclusieve uitzendrechten van dit content. HBO-eigenaar WarnerMedia brengt deze later in 2022 onder in de voor Nederland nieuwe streamingdienst HBO Max, dat niet alleen door klanten van Ziggo, maar ook van alle andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) te abonneren is.

   

  TV Zenders Plus

  Het nieuwe tv-abonnement is onder de naam TV Zenders Plus voor een bedrag van €9,95 per maand bij het kabelbedrijf te bestellen als aanvullende optie bij afname van het TV Start/TV Standaard-abonnement. Ziggo levert bij TV Zenders Plus meer dan veertig lineaire zenders die niet alleen via eigen televisie of kabeldecoder met CI+ module en smartcard maar ook met de bruikleendecoders van Ziggo zoals Mediabox XL of Mediabox Next bekeken kunnen worden. Ook het online kijken via Ziggo GO op tablet, smartphone of online mediaspeler is mogelijk. Het zenderaanbod bestaat uit entertainment-, kinder-, muziek-, sport- en natuurzenders.

   

  Twee euro goedkoper

  Het zenderaanbod van TV Zenders Plus is gelijk aan het Ziggo Movies & Series XL-abonnement. Echter het interactieve video on demand-aanbod bestaande uit films en series is bij het nieuwe abonnement niet beschikbaar. TV Zenders Plus is dus feitelijk het Ziggo Movies & Series XL-abonnement zonder het Ziggo Movies & Series L video on demand-gedeelte. Ondanks dat dit een duidelijke devaluering van het abonnement is, bedraagt de prijsreductie slechts twee euro per maand. Het Ziggo Movies & Series XL-abonnement kost namelijk €11,95 per maand.

   

  Oude situatie

  Ziggo gaat het met het TV Zenders Plus-abonnement terug in de tijd voor de komst van de exclusieve HBO-content dat op 1 januari 2017 werd geïntroduceerd. Toen bracht Ziggo een soortgelijk abonnement met lineaire zenders op de markt dat eveneens een prijsstelling van €9,95 had.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieabonnementTV Zenders PlusZiggo Movies & Series XLHBOWarnerMediaHBO Maxfilmsseriescontentexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)