Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo jaagt klanten zelf weg’

  Veel bedrijven voeren een zogenaamde inflatiecorrectie door. Dit betekent dat prijzen van geleverde producten en diensten hoger worden. Zo ook bij Ziggo.
  Jarco Kriek
  15 maart 2023
  comments 14
  ‘Ziggo jaagt klanten zelf weg’
  Foto Getty Images

  Bij Ziggo gaat de abonnementsprijs afhankelijk van het gekochte abonnement tot €7,75 per maand omhoog. Opvallend is dat de populairste abonnementen, waarbij Internet Complete wordt geleverd, het meest in prijs stijgen. En de hogere abonnementsvormen met Internet Max en Internet GIGA juist het minst. Dit zorgt ervoor dat het prijsverschil tussen Internet Complete en Internet GIGA kleiner wordt. Nog een ander opvallend feit is dat na de prijsverhoging op 1 juli abonnementsvormen met Internet Max en Internet GIGA dezelfde prijs hebben. Zoals het er nu uitziet gaat Ziggo de huidige klanten met Internet Max niet zelf proactief van Max naar GIGA omzetten. Dit moeten klanten zelf regelen.

   

  Klantverlies

  Emerce heeft na de aankondiging van de prijsverhoging bij Ziggo de meningen van klanten van het kabelbedrijf op een rijtje gezet. De conclusie is dat Ziggo de klanten zelf aan het wegjagen is. Daarbij wordt vooral gewezen op de goedkopere abonnementen die concurrenten als KPN, T-Mobile, Delta en Caiway via glasvezel aanbieden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetprijsverhogingabonnementinflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)