Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo jaagt klanten zelf weg’

  Veel bedrijven voeren een zogenaamde inflatiecorrectie door. Dit betekent dat prijzen van geleverde producten en diensten hoger worden. Zo ook bij Ziggo.
  Jarco Kriek
  15 maart 2023
  comments 14
  ‘Ziggo jaagt klanten zelf weg’
  Foto Getty Images

  Bij Ziggo gaat de abonnementsprijs afhankelijk van het gekochte abonnement tot €7,75 per maand omhoog. Opvallend is dat de populairste abonnementen, waarbij Internet Complete wordt geleverd, het meest in prijs stijgen. En de hogere abonnementsvormen met Internet Max en Internet GIGA juist het minst. Dit zorgt ervoor dat het prijsverschil tussen Internet Complete en Internet GIGA kleiner wordt. Nog een ander opvallend feit is dat na de prijsverhoging op 1 juli abonnementsvormen met Internet Max en Internet GIGA dezelfde prijs hebben. Zoals het er nu uitziet gaat Ziggo de huidige klanten met Internet Max niet zelf proactief van Max naar GIGA omzetten. Dit moeten klanten zelf regelen.

   

  Klantverlies

  Emerce heeft na de aankondiging van de prijsverhoging bij Ziggo de meningen van klanten van het kabelbedrijf op een rijtje gezet. De conclusie is dat Ziggo de klanten zelf aan het wegjagen is. Daarbij wordt vooral gewezen op de goedkopere abonnementen die concurrenten als KPN, T-Mobile, Delta en Caiway via glasvezel aanbieden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetprijsverhogingabonnementinflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview