Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo jaagt klanten zelf weg’

  Veel bedrijven voeren een zogenaamde inflatiecorrectie door. Dit betekent dat prijzen van geleverde producten en diensten hoger worden. Zo ook bij Ziggo.
  Jarco Kriek
  15 maart 2023
  comments 14
  ‘Ziggo jaagt klanten zelf weg’
  Foto Getty Images

  Bij Ziggo gaat de abonnementsprijs afhankelijk van het gekochte abonnement tot €7,75 per maand omhoog. Opvallend is dat de populairste abonnementen, waarbij Internet Complete wordt geleverd, het meest in prijs stijgen. En de hogere abonnementsvormen met Internet Max en Internet GIGA juist het minst. Dit zorgt ervoor dat het prijsverschil tussen Internet Complete en Internet GIGA kleiner wordt. Nog een ander opvallend feit is dat na de prijsverhoging op 1 juli abonnementsvormen met Internet Max en Internet GIGA dezelfde prijs hebben. Zoals het er nu uitziet gaat Ziggo de huidige klanten met Internet Max niet zelf proactief van Max naar GIGA omzetten. Dit moeten klanten zelf regelen.

   

  Klantverlies

  Emerce heeft na de aankondiging van de prijsverhoging bij Ziggo de meningen van klanten van het kabelbedrijf op een rijtje gezet. De conclusie is dat Ziggo de klanten zelf aan het wegjagen is. Daarbij wordt vooral gewezen op de goedkopere abonnementen die concurrenten als KPN, T-Mobile, Delta en Caiway via glasvezel aanbieden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetprijsverhogingabonnementinflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)