Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo kiest voor Nat Geo Wild, KPN voor Animal Planet

    Vaak zijn de distributeurs Ziggo en KPN het best vergelijkbaar met een tweeling. Beide concurrenten volgen elkaar met bijvoorbeeld prijsverhogingen en acties.
    Jarco Kriek
    6 februari 2021
    comments 0
    Ziggo kiest voor Nat Geo Wild, KPN voor Animal Planet
    Foto Getty Images

    Op de dynamische markt van vaste diensten zoals tv en internet in Nederland kijken de twee grootste aanbieders Ziggo en KPN heel vaak naar elkaar. Als het ene bedrijf gratis films of zenders aan klanten levert, volgt de andere al snel. Dat is onder meer met aanbiedingen van mesh-wifi apparatuur voor een beter draadloos internet en prijsverhogingen het geval.

     

    Natuurzender

    Maar deze maand kiezen beide distributeurs ervoor om een andere natuurzender in de etalage te zetten. Ziggo levert gedurende de hele maand februari Nat Geo Wild in het kader van de Big Cat Month aan alle klanten. Dit doen ook andere aanbieders zoals T-Mobile, Caiway, Delta en Youfone. KPN kiest echter voor een andere weg. De zender van de maand is RTL Lounge. Daarnaast levert KPN alle klanten in februari acht zenders uit het Pluspakket aan alle klanten om het ongemak van een traag werkende Interactieve TV-decoder te compenseren. Onder dit aanbod bevindt zich de natuurzender Animal Planet. Big Cat Month op Nat Geo Wild is bij KPN alleen te volgen als het aanvullende Pluspakket wordt gekocht.

    ZiggoVodafoneZiggoKPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVAnimal Planet

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:23 uur
    Voor veel mensen bestaat dance-act 2 Brothers on the 4th Floor uit zangeres Des-Ray en rapper D-Rock, maar hoe zit het dan met die ‘twee broers’? In 90’s Dance zien we de geschiedenis van deze hitmachine, die flink scoorde met o.a. Dreams en Never Alone. Broers Bobby en Martin Boer vertellen hoe ze hun eerste hit scoorden, maar eigenlijk helemaal geen zin hadden in alle aandacht die daarbij hoorde. Het duo ronselde twee frisse gezichten voor de populaire dance-act, terwijl de ze achter de schermen muziek bleven maken.

    TV-TIP Het Jachtseizoen

    Het Jachtseizoen
    SBS6 om 20:30 uur
    Het jachtseizoen is weer geopend! De mannen van StukTV achtervolgen een nieuwe lichting BN’ers, die in een oranje overall proberen te ontkomen. Het levert spannende taferelen op, maar het is vooral de chemie tussen de voortvluchtigen die op de lachspieren werkt. Dit seizoen zien we al een paar potentiële pareltjes, met duo’s als Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Bridget Maasland en Richard Groenendijk én Wolter Kroes en John de Bever. Zijn hun ontsnappingsplannen wel echt waterdicht?

    Interview