Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kiest voor Nat Geo Wild, KPN voor Animal Planet

  Vaak zijn de distributeurs Ziggo en KPN het best vergelijkbaar met een tweeling. Beide concurrenten volgen elkaar met bijvoorbeeld prijsverhogingen en acties.
  Jarco Kriek
  6 february 2021
  comments 0
  Ziggo kiest voor Nat Geo Wild, KPN voor Animal Planet
  Foto Getty Images

  Op de dynamische markt van vaste diensten zoals tv en internet in Nederland kijken de twee grootste aanbieders Ziggo en KPN heel vaak naar elkaar. Als het ene bedrijf gratis films of zenders aan klanten levert, volgt de andere al snel. Dat is onder meer met aanbiedingen van mesh-wifi apparatuur voor een beter draadloos internet en prijsverhogingen het geval.

   

  Natuurzender

  Maar deze maand kiezen beide distributeurs ervoor om een andere natuurzender in de etalage te zetten. Ziggo levert gedurende de hele maand februari Nat Geo Wild in het kader van de Big Cat Month aan alle klanten. Dit doen ook andere aanbieders zoals T-Mobile, Caiway, Delta en Youfone. KPN kiest echter voor een andere weg. De zender van de maand is RTL Lounge. Daarnaast levert KPN alle klanten in februari acht zenders uit het Pluspakket aan alle klanten om het ongemak van een traag werkende Interactieve TV-decoder te compenseren. Onder dit aanbod bevindt zich de natuurzender Animal Planet. Big Cat Month op Nat Geo Wild is bij KPN alleen te volgen als het aanvullende Pluspakket wordt gekocht.

  ZiggoVodafoneZiggoKPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVAnimal Planet

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Wonder Woman 1984

   Het geduld van de fans wordt beloond! Reis terug in de tijd naar de jaren tachtig waar Diana Prince als Wonder Woman wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke ‘Cheetah’ en de geflopte zakenman Max Lord. Totaal TV mag vijf keer de dvd van deze grensverleggende superheldinnenfilm weggeven.

  TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:55 uur
  Vroege Vogels is in het Gooisch Natuurreservaat, dat met bruggen, buizen en tunnels één groot natuurgebied vormt.

  TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:25 uur
  Detectives doen het goed op RTL 8. Na Poirot staat dit keer de eigengereide Vera Stanhope in de startblokken.

  Interview

  • *

   Johanna ter Steege

   De beentjes van Sint-Hildegard

   Omroep Max brengt De beentjes van Sint-Hildegard, met Herman Finkers en Johanna ter Steege, op de buis.
   Reacties0 reactie(s)