Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo klantenservice: ‘bel als vaste klant voor korting’

  Op vragen van bestaande klanten over de hoge kortingen voor nieuwe klanten antwoordt de klantenservice van Ziggo te bellen voor een aanbieding.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 11
  Ziggo klantenservice: ‘bel als vaste klant voor korting’
  Foto Getty Images

  Een deel van de Ziggo-klanten is verbolgen over de hoge kortingen die het kabelbedrijf nieuwe klanten in het vooruitzicht stelt. Met kortingen tot soms wel meer dan 500 euro probeert Ziggo nieuwe klanten te werven. Dit komt mede door de dynamische markt van vaste diensten. Ongeveer 900.000 consumenten overwegen binnen een jaar van leverancier van vaste diensten te wisselen.

   

  In de kou

  Trouwe bestaande klanten van het kabelbedrijf vinden het absurd dat nieuwe klanten zoveel korting krijgen. Ziggo stelt officieel dat iedere klant bij het aangaan van het abonnement een korting of extraatje in de vorm van gratis aanvullende tv-pakketten heeft ontvangen. Dit is echter maar deels waar. In enkele gevallen zijn consumenten Ziggo – via diens voorgangers als UPC, @home en Casema – al meer dan twintig jaar trouw. In die tijd was de concurrentie minder en was een kleine korting of extraatje een uitzondering. Ook als in de afgelopen vijf tot tien jaar de overstap naar Ziggo of diens voorgangers werd gemaakt, ging dat met slechts een bescheiden korting gepaard.

   

  Zelf bellen

  Op vragen over de nieuwe kortingen die verbolgen klanten onder meer via sociale media aan Ziggo stellen antwoordt de klantenservice – bijvoorbeeld via het Twitteraccount @ZiggoWebcare – dat bestaande klanten met hen of telefonisch via het centrale klantenservice telefoonnummer contact kunnen opnemen voor een aantrekkelijke aanbieding. Omdat niet openbaar wordt gemaakt wat deze aanbieding precies is, kan niet worden vastgesteld of het gaat om dezelfde korting die nieuwe klanten ontvangen.

   

  Nieuw contract

  Bestaande klanten die ingaan op de aanbieding van het kabelbedrijf moeten wel rekening houden dat een nieuwe overeenkomst wordt aangegaan. Dit betekent dat er een nieuw jaarcontract wordt afgesloten. De abonnee zit dus minimaal een jaar vast aan de in het contract gespecificeerde diensten van Ziggo.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetkortingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  TV-TIP Little People, Big World

  Little People, Big World
  TLC om 20:30 uur
  De verkoop van een gedeelte van de familieboerderij zorgde voor kift tussen Matt en Zach en de lucht is nog steeds niet geklaard. Als Matt een update over de verkoop stuurt, krijgt hij dan ook geen enkele reactie van zijn zoon. En dat schiet Matt weer in het verkeerde keelgat.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)