Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet Ziggo GO meer in de schijnwerper

  De veranderende manier van mediaconsumptie zorgt ervoor dat tv-providers hun strategie wijzigen. Dit is ook het geval bij VodafoneZiggo-bedrijfsonderdeel Ziggo.
  Jarco Kriek
  8 juni 2023
  comments 5
  Ziggo zet Ziggo GO meer in de schijnwerper
  Foto Getty Images

  Wie bij Ziggo een internet-only abonnement neemt, kan nu officieel een aanvullend abonnement voor de online tv-dienst Ziggo GO kopen. Ziggo biedt Ziggo GO als aanvulling wanneer via de internetsite een dergelijk abonnement wordt gekocht. Ziggo GO is hierdoor een soort van OTT-dienst voor een deel van de klanten van het kabelbedrijf geworden. Het was al enige tijd mogelijk om Ziggo GO aan een internet-only abonnement toe te voegen. Dit was niet voor iedereen bekend. Mede hierdoor heeft Ziggo deze mogelijkheid nu meer prominent bij de keuzemogelijkheid voor extra diensten bij een internet-only abonnement geplaatst.

   

  Overal kijken

  Ziggo biedt bij het Ziggo GO-abonnement voor internet-only klanten meer dan 50 zenders die online niet alleen binnen de eigen woning maar in heel Nederland en alle landen van de Europese Unie (EU) gebruikt kan worden, Dit kan via pc/laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Fire Stick en online mediaspelers en Smart TV's met het Android TV-besturingssysteem. Het aanvullende Ziggo GO-abonnement kost zes euro per maand.

   

  Lineair

  Wie bij Ziggo een internet-only abonnement neemt, krijgt automatisch toegang tot een vergelijkbaar zenderaanbod dat lineair op een televisie bekeken kan worden. Het gaat hierbij om het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod. Bij een internet-only abonnement hoort toegang tot het totale frequentiespectrum van het kabelnetwerk, en dus ook het tv-aanbod.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieinternetinternet-onlyonlineOTTabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview