Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo komt op korte termijn met Ziggo GO app voor Samsung televisies

  Ziggo-klanten die in het bezit zijn van een Samsung Smart TV-internettelevisie kunnen in de toekomst het Ziggo tv- en video-aanbod op hun televisie bekijken.
  Jarco Kriek
  25 juli 2023
  comments 0
  Ziggo komt op korte termijn met Ziggo GO app voor Samsung televisies

  Ziggo is al enige tijd achter de schermen bezig met het testen van de Ziggo GO app voor het Tizen platform van televisiefabrikant Samsung. Al langere tijd is de Ziggo TV App voor onder meer Android TV, Apple TV en Amazon Fire Stick beschikbaar. Daar komt dus nu een app voor het meest verkochte televisiemerk in Nederland bij. De Ziggo TV App was vanmorgen al enige tijd publiekelijk in de Tizen Store voor alle ondersteunende modellen zichtbaar, te downloaden en daarna ook bruikbaar.

   

  Fout

  Dit werd echter al snel teruggedraaid door VodafoneZiggo, de eigenaar van Ziggo. “De app is per abuis in de Playstore gezet vanwege de goedkeuring van de certificering. Alleen de app is nog niet officieel live. Sorry voor de verwarring! De app zal dus weer uit de Tizen Store verdwijnen, totdat alles rond is en de app officieel wordt uitgebracht”, zo laat een medewerker van Ziggo op het eigen community forum weten.

   

  Kijken zonder kastje

  Met de Ziggo GO app kunnen klanten van Ziggo naar vrijwel alle zenders binnen hun pakket kijken zonder gebruik te maken van een bruikleendecoder zoals de Mediabox Next en Next Mini. Ook alle interactieve mogelijkheden, het terugkijken van zelf opgenomen programma’s, terugkijken via de tv-gids (Replay TV) en video on demand-content zijn via de Ziggo GO app beschikbaar. Voor gebruik is een Ziggo internetverbinding noodzakelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOZiggo TVappTizenSamsungtvtelevisieonline

  Reacties