Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo komt op korte termijn met Ziggo GO app voor Samsung televisies

  Ziggo-klanten die in het bezit zijn van een Samsung Smart TV-internettelevisie kunnen in de toekomst het Ziggo tv- en video-aanbod op hun televisie bekijken.
  Jarco Kriek
  25 juli 2023
  comments 0
  Ziggo komt op korte termijn met Ziggo GO app voor Samsung televisies

  Ziggo is al enige tijd achter de schermen bezig met het testen van de Ziggo GO app voor het Tizen platform van televisiefabrikant Samsung. Al langere tijd is de Ziggo TV App voor onder meer Android TV, Apple TV en Amazon Fire Stick beschikbaar. Daar komt dus nu een app voor het meest verkochte televisiemerk in Nederland bij. De Ziggo TV App was vanmorgen al enige tijd publiekelijk in de Tizen Store voor alle ondersteunende modellen zichtbaar, te downloaden en daarna ook bruikbaar.

   

  Fout

  Dit werd echter al snel teruggedraaid door VodafoneZiggo, de eigenaar van Ziggo. “De app is per abuis in de Playstore gezet vanwege de goedkeuring van de certificering. Alleen de app is nog niet officieel live. Sorry voor de verwarring! De app zal dus weer uit de Tizen Store verdwijnen, totdat alles rond is en de app officieel wordt uitgebracht”, zo laat een medewerker van Ziggo op het eigen community forum weten.

   

  Kijken zonder kastje

  Met de Ziggo GO app kunnen klanten van Ziggo naar vrijwel alle zenders binnen hun pakket kijken zonder gebruik te maken van een bruikleendecoder zoals de Mediabox Next en Next Mini. Ook alle interactieve mogelijkheden, het terugkijken van zelf opgenomen programma’s, terugkijken via de tv-gids (Replay TV) en video on demand-content zijn via de Ziggo GO app beschikbaar. Voor gebruik is een Ziggo internetverbinding noodzakelijk.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOZiggo TVappTizenSamsungtvtelevisieonline

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)