Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kondigt bescheiden prijsverhoging aan

  Ziggo was vorig jaar de provider die de abonnementsprijzen het meest verhoogde. Dit jaar is de situatie anders en wordt de prijsverhoging binnen de perken gehouden.
  Jarco Kriek
  2 april 2024
  comments 4
  Ziggo kondigt bescheiden prijsverhoging aan
  Foto Getty Images

  Geen prijsverhoging tot maximaal €7,75 per maand zoals vorig jaar. Dit jaar zien Ziggo-klanten de maandelijkse abonnementskosten minder fors stijgen. Hierdoor blijft de prijsverhoging ruim binnen de vastgestelde inflatiecorrectie. Ziggo heeft klanten nu al laten weten wat de nieuwe abonnementsprijs vanaf 1 juli wordt.

   

  Prijsverhoging

  De prijs van de vier internetabonnementen Lite, Start, XXL en GIGA gaan met een euro per maand omhoog. Hierdoor gaat het instapabonnement Lite €43,50 per maand kosten. Het snelste abonnement GIGA wordt vanaf 1 juli voor 60 euro per maand verkocht. De tv-abonnementen gaan met €0,50 per maand in prijs omhoog. Dit geldt ook voor het abonnement voor vaste telefonie. De optelsom is dat het abonnement voor tv en internet in totaal met 2 euro per maand kan stijgen. Ziggo wijzigt de prijs van aanvullende premiumabonnementen niet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview