Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kondigt bescheiden prijsverhoging aan

  Ziggo was vorig jaar de provider die de abonnementsprijzen het meest verhoogde. Dit jaar is de situatie anders en wordt de prijsverhoging binnen de perken gehouden.
  Jarco Kriek
  2 april 2024
  comments 4
  Ziggo kondigt bescheiden prijsverhoging aan
  Foto Getty Images

  Geen prijsverhoging tot maximaal €7,75 per maand zoals vorig jaar. Dit jaar zien Ziggo-klanten de maandelijkse abonnementskosten minder fors stijgen. Hierdoor blijft de prijsverhoging ruim binnen de vastgestelde inflatiecorrectie. Ziggo heeft klanten nu al laten weten wat de nieuwe abonnementsprijs vanaf 1 juli wordt.

   

  Prijsverhoging

  De prijs van de vier internetabonnementen Lite, Start, XXL en GIGA gaan met een euro per maand omhoog. Hierdoor gaat het instapabonnement Lite €43,50 per maand kosten. Het snelste abonnement GIGA wordt vanaf 1 juli voor 60 euro per maand verkocht. De tv-abonnementen gaan met €0,50 per maand in prijs omhoog. Dit geldt ook voor het abonnement voor vaste telefonie. De optelsom is dat het abonnement voor tv en internet in totaal met 2 euro per maand kan stijgen. Ziggo wijzigt de prijs van aanvullende premiumabonnementen niet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementprijsverhoging

  Reacties