Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kondigt verschraling zenderaanbod aan

  Ziggo heeft klanten met een TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL-abonnement laten weten dat er een wijziging komt.
  Jarco Kriek
  4 maart 2024
  comments 11
  Ziggo kondigt verschraling zenderaanbod aan
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft zelf geen invloed op de aangekondigde wijziging. Dat geldt ook voor andere providers die BBC Entertainment aanbieden. De internationale entertainmentzender van de commerciële tak van de Britse publieke omroep BBC staakt in Nederland namelijk op 31 maart hun uitzendingen. Totaal TV meldde overigens in januari al dat BBC per 1 april het aanvoersignaal van BBC Entertainment niet meer levert aan distributeurs in de Benelux.

   

  Geen vervanging

  Ziggo kiest er vooralsnog niet voor om BBC Entertainment door een andere lineaire zender te vervangen. Bij het kabelbedrijf ontbreken BBC Three en BBC Four op dit moment in het zenderaanbod. Het vervangen van BBC Entertainment door het ontbrekende maar wel voor voor Nederland beschikbare kanalenaanbod had een mogelijke stap kunnen zijn.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodBBC

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview