Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kondigt zenderverhuizing aan

  Ziggo gaat op 1 februari enkele verschuivingen doorvoeren binnen de zenderlijst. Het gaat in alle gevallen om zenders afkomstig van Disney Benelux.
  Jarco Kriek
  10 januari 2023
  comments 8
  Ziggo kondigt zenderverhuizing aan
  Foto Getty Images

  Het hoofdkanaal van betaalzender ESPN krijgt vanaf 1 februari twee posities in de zenderlijst. ESPN 1 blijft beschikbaar op voorkeuzekanaal 421 als onderdeel van het ESPN Compleet-abonnement. Hetzelfde kanaal is ook onderdeel van de reguliere pakketten TV Standaard/TV Start en komt hierdoor ook vooraan in de zaplijst terug, namelijk op voorkeuzepositie 18.

   

  Verschuivingen

  Hierdoor verhuizen twee andere zenders van Disney Benelux in de Ziggo zenderlijst. National Geographic gaat van kanaal 18 naar 27. Dit heeft gevolgen voor kinderzender Disney, die verhuist van kanaal 27 naar 302.

  ZiggoVodafoneZiggoDisneyDisney BeneluxThe Walt Disney CompanyESPNNational GeographicvoetbalEredivisiezenderlijstzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview