Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kondigt zenderverhuizing aan

  Ziggo gaat op 1 februari enkele verschuivingen doorvoeren binnen de zenderlijst. Het gaat in alle gevallen om zenders afkomstig van Disney Benelux.
  Jarco Kriek
  10 januari 2023
  comments 8
  Ziggo kondigt zenderverhuizing aan
  Foto Getty Images

  Het hoofdkanaal van betaalzender ESPN krijgt vanaf 1 februari twee posities in de zenderlijst. ESPN 1 blijft beschikbaar op voorkeuzekanaal 421 als onderdeel van het ESPN Compleet-abonnement. Hetzelfde kanaal is ook onderdeel van de reguliere pakketten TV Standaard/TV Start en komt hierdoor ook vooraan in de zaplijst terug, namelijk op voorkeuzepositie 18.

   

  Verschuivingen

  Hierdoor verhuizen twee andere zenders van Disney Benelux in de Ziggo zenderlijst. National Geographic gaat van kanaal 18 naar 27. Dit heeft gevolgen voor kinderzender Disney, die verhuist van kanaal 27 naar 302.

  ZiggoVodafoneZiggoDisneyDisney BeneluxThe Walt Disney CompanyESPNNational GeographicvoetbalEredivisiezenderlijstzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)