Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kondigt zenderverhuizing aan

  Ziggo gaat op 1 februari enkele verschuivingen doorvoeren binnen de zenderlijst. Het gaat in alle gevallen om zenders afkomstig van Disney Benelux.
  Jarco Kriek
  10 januari 2023
  comments 8
  Ziggo kondigt zenderverhuizing aan
  Foto Getty Images

  Het hoofdkanaal van betaalzender ESPN krijgt vanaf 1 februari twee posities in de zenderlijst. ESPN 1 blijft beschikbaar op voorkeuzekanaal 421 als onderdeel van het ESPN Compleet-abonnement. Hetzelfde kanaal is ook onderdeel van de reguliere pakketten TV Standaard/TV Start en komt hierdoor ook vooraan in de zaplijst terug, namelijk op voorkeuzepositie 18.

   

  Verschuivingen

  Hierdoor verhuizen twee andere zenders van Disney Benelux in de Ziggo zenderlijst. National Geographic gaat van kanaal 18 naar 27. Dit heeft gevolgen voor kinderzender Disney, die verhuist van kanaal 27 naar 302.

  ZiggoVodafoneZiggoDisneyDisney BeneluxThe Walt Disney CompanyESPNNational GeographicvoetbalEredivisiezenderlijstzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)