Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, KPN en meer providers zetten Ziggo Sport tijdelijk open

  KPN en diverse andere providers zetten donderdag 31 augustus het kanaal Ziggo Sport Select tijdelijk open voor alle klanten.
  Jarco Kriek
  31 augustus 2023
  comments 0
  Ziggo, KPN en meer providers zetten Ziggo Sport tijdelijk open
  Foto Getty Images

  Reden voor het openstellen van het kanaal Ziggo Sport Select is het live verslag dat op dit kanaal wordt uitgezonden van de voetbalwedstrijd Ajax – Ludogorets. De Amsterdamse voetbalclub kan zich vandaag plaatsen voor de groepsfase van de UEFA Europa League. Feyenoord en PSV zijn al verzekerd van een plek in de groepsfase van de meer prestigieuze UEFA Champions League. Beide voetbalclubs verdienen hierdoor minimaal enkele tientallen miljoenen euro.

   

  Europa League

  De verdiensten van Ajax zijn bij plaatsing voor de groepsfase minder, maar wel meer dan bij plaatsing voor de UEFA Conference League. De verliezer van het tweeluik Ajax – Ludogorets gaat in deze laagste Europese voetbalcompetitie voor clubteams op zoek naar Europees voetbalsucces.

   

  Ziggo

  Nederlanders die bij Ziggo naar tv kijken, kunnen deze voetbalwedstrijd live op voorkeuzekanaal 14 kijken. Op dit kanaal wordt Ziggo Sport uitgezonden. Deze sportzender is voor iedere Ziggo-klanten zonder meerkosten ongecodeerd in HD-kwaliteit beschikbaar. Gebruikers van Mediabox Next en Next Mini kunnen op voorkeuzekanaal de sportzender in 4K-beeldresolutie zien. Gebruikers van een CI+ module en smartcard kunnen Ziggo Sport 4K op voorkeuzekanaal 401 vinden. De wedstrijd Ajax – Ludogorets is op Ziggo Sport 4K niet in volwaardige, maar opgewaardeerde 4K-resolutie te zien.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportKPNprovidersvoetbalEuropa LeagueAjax

  Reacties