Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, KPN en T-Mobile vooralsnog 'verslagen' door sneller internet Delta

  Delta Fiber geeft concurrenten Ziggo, KPN en Open Dutch Fiber voorlopig het nakijken. Aanbieder Delta gaat namelijk het snelste internet leveren.
  Jarco Kriek
  6 april 2023
  comments 6
  Ziggo, KPN en T-Mobile vooralsnog 'verslagen' door sneller internet Delta

  Delta Fiber heeft de ombouw van de eigen glasvezelnetwerken naar de nieuwere XGS-PON techniek afgerond. Dit betekent dat 1,2 miljoen woningen en bedrijven toegang hebben tot sneller internet. Voor Delta Fiber aanleiding om een nieuw internetabonnement onder de merknaam Delta te introduceren. Het gaat hierbij om een abonnement met een symmetrische snelheid van 2Gb/s (2000 Mb/s). Delta Fiber gaat het nieuwe abonnement met een nieuwe reclamecampagne onder de aandacht brengen.

   

  Voorloper

  “We staan aan de vooravond van een nieuwe revolutie in de internetindustrie. Gigabitsnelheden zijn bij ons de norm, en dat biedt ongekende mogelijkheden om ons leven en werk te veranderen. Als expert in de glasvezelontwikkeling, stellen we de techsector in staat om nieuwe toepassingen naar de markt te brengen waarvoor deze hogere snelheden via glasvezel nodig zijn”, zegt CCO Ludolf Rasterhoff van DELTA Fiber. “Dit gaat verder dan alleen sneller downloaden of streamen - denk aan nieuwe toepassingen op het gebied van virtuele realiteit, slimme apparaten in huis, artificiële intelligentie (AI) en de gezondheidszorg. Wij zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheden eindeloos zijn.”

   

  Nakijken

  VodafoneZiggo kondigde enkele weken geleden aan dat bij Ziggo de downloadsnelheid voor zakelijke klanten vanaf mei wordt verhoogd naar maximaal 1,2 Gb/s (1200 Mb/s) . Bij KPN NetwerkNL/Glaspoort en Open Dutch Fiber/T-Mobile is de maximale symmetrische internetsnelheid via glasvezelnetwerken op dit moment 1Gb/s (1000 Mb/s).

  Delta FiberDeltaglasvezelXGS-PONinternetinternetsnelheidmultigigabitgigabit

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview