Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Ziggo krijgt niet alleen concurrentie van KPN in Amsterdam. T-Mobile en Open Dutch Fiber hebben een hoofdstedelijk glasvezelnetwerk aangekondigd.
  Jarco Kriek
  12 march 2022
  comments 8
  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Als eerste gaat Open Dutch Fiber in de Amsterdamse wijken Bos en Lommer en Westerpark aanleggen. T-Mobile is de hoofdhuurder op de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber. De aanleg van de nu aangekondigde 29.000 aansluitingen is deze week begonnen: ze worden naar verwachting in september afgerond.

   

  Meer glasvezel

  Open Dutch Fiber heeft de intentie om grote delen van Amsterdam van glasvezel te voorzien. Het bedrijf verwacht spoedig aankondigingen te kunnen doen over welke Amsterdamse wijken verglaasd worden.

   

  Ziggo

  Niet alleen Open Dutch Fiber gaat in Amsterdam een eigen glasvezelnetwerk aanleggen. Ook KPN is in Amsterdam bezig met de aanleg van glasvezel. Daarnaast biedt Ziggo via de kabel in Amsterdam giga-internet aan.

  Open Dutch FiberT-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerjBglasvezelAmsterdam

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview