Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Ziggo krijgt niet alleen concurrentie van KPN in Amsterdam. T-Mobile en Open Dutch Fiber hebben een hoofdstedelijk glasvezelnetwerk aangekondigd.
  Jarco Kriek
  12 march 2022
  comments 8
  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Als eerste gaat Open Dutch Fiber in de Amsterdamse wijken Bos en Lommer en Westerpark aanleggen. T-Mobile is de hoofdhuurder op de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber. De aanleg van de nu aangekondigde 29.000 aansluitingen is deze week begonnen: ze worden naar verwachting in september afgerond.

   

  Meer glasvezel

  Open Dutch Fiber heeft de intentie om grote delen van Amsterdam van glasvezel te voorzien. Het bedrijf verwacht spoedig aankondigingen te kunnen doen over welke Amsterdamse wijken verglaasd worden.

   

  Ziggo

  Niet alleen Open Dutch Fiber gaat in Amsterdam een eigen glasvezelnetwerk aanleggen. Ook KPN is in Amsterdam bezig met de aanleg van glasvezel. Daarnaast biedt Ziggo via de kabel in Amsterdam giga-internet aan.

  Open Dutch FiberT-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerjBglasvezelAmsterdam

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)