Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Ziggo krijgt niet alleen concurrentie van KPN in Amsterdam. T-Mobile en Open Dutch Fiber hebben een hoofdstedelijk glasvezelnetwerk aangekondigd.
  Jarco Kriek
  12 maart 2022
  comments 8
  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Als eerste gaat Open Dutch Fiber in de Amsterdamse wijken Bos en Lommer en Westerpark aanleggen. T-Mobile is de hoofdhuurder op de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber. De aanleg van de nu aangekondigde 29.000 aansluitingen is deze week begonnen: ze worden naar verwachting in september afgerond.

   

  Meer glasvezel

  Open Dutch Fiber heeft de intentie om grote delen van Amsterdam van glasvezel te voorzien. Het bedrijf verwacht spoedig aankondigingen te kunnen doen over welke Amsterdamse wijken verglaasd worden.

   

  Ziggo

  Niet alleen Open Dutch Fiber gaat in Amsterdam een eigen glasvezelnetwerk aanleggen. Ook KPN is in Amsterdam bezig met de aanleg van glasvezel. Daarnaast biedt Ziggo via de kabel in Amsterdam giga-internet aan.

  Open Dutch FiberT-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerjBglasvezelAmsterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)