Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Ziggo krijgt niet alleen concurrentie van KPN in Amsterdam. T-Mobile en Open Dutch Fiber hebben een hoofdstedelijk glasvezelnetwerk aangekondigd.
  Jarco Kriek
  12 maart 2022
  comments 8
  Ziggo krijgt concurrentie in Amsterdam

  Als eerste gaat Open Dutch Fiber in de Amsterdamse wijken Bos en Lommer en Westerpark aanleggen. T-Mobile is de hoofdhuurder op de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber. De aanleg van de nu aangekondigde 29.000 aansluitingen is deze week begonnen: ze worden naar verwachting in september afgerond.

   

  Meer glasvezel

  Open Dutch Fiber heeft de intentie om grote delen van Amsterdam van glasvezel te voorzien. Het bedrijf verwacht spoedig aankondigingen te kunnen doen over welke Amsterdamse wijken verglaasd worden.

   

  Ziggo

  Niet alleen Open Dutch Fiber gaat in Amsterdam een eigen glasvezelnetwerk aanleggen. Ook KPN is in Amsterdam bezig met de aanleg van glasvezel. Daarnaast biedt Ziggo via de kabel in Amsterdam giga-internet aan.

  Open Dutch FiberT-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerjBglasvezelAmsterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)