Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo laat klanten genieten van gratis films en muziek

  De komende weken laat Ziggo alle klanten genieten van tal van gratis films en muziekregistraties. Hiervoor zet de aanbieder de zender Ziggo TV op voorkeuzekanaal 13 in.
  Jarco Kriek
  10 juli 2023
  comments 0
  Ziggo laat klanten genieten van gratis films en muziek

  Ziggo zet de komende weken niet alleen meerdere zenders uit de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL open voor alle klanten, maar heeft voor de zomermaanden ook een kijkkalender opgesteld. Daarop wordt dagelijks nieuwe content getoond. In veel gevallen zijn hiervoor extra abonnementen nodig op streamingsdiensten als Viaplay, SkyShowtime, Disney+ en HBO Max.

   

  Gratis

  Maar er zijn ook diverse films en muziekregistraties op Ziggo TV Kanaal 13 te bekijken. Dit kanaal is voor alle Ziggo-klanten zonder extra kosten in HD-kwaliteit te bekijken. Voor het gratis filmaanbod werkt Ziggo samen met de zender Filmbox van Canal+ onderdeel Canal+ Luxembourg. Onderstaand het gratis aanbod op Ziggo TV Kanaal 13 in de maand juli:

   

  • 10 juli 20.30 uur – The Misfits
  • 12 juli 13.00 uur – Kinderfilmmiddag
  • 17 juli 20.30 uur – Dogmen
  • 19 juli 13.00 uur – Kinderfilmmiddag
  • 20 juli gehele dag – Vrouwen in sport Shorts TV op Ziggo TV Kanaal 13
  • 24 juli 20.30 uur – Captain Fantastic
  • 26 juli 13.00 uur – Kinderfilmmiddag
  • 31 juli 20.30 uur – The Virtuoso
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo TVfilmsmuziekFilmbox

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview