Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo laat klanten op 1 maart meer betalen voor Viaplay

  Ziggo voert de prijsverhoging van Viaplay direct op 1 maart door. Dit in tegenstelling tot KPN, die dit enkele maanden later doet.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 3
  Ziggo laat klanten op 1 maart meer betalen voor Viaplay
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten die hun Viaplay" target="_blank">Viaplay-abonnement via de kabelaanbieder hebben lopen krijgen de prijsverhoging van de streamingdienst direct vanaf de eerste dag doorberekend. Dit betekent dat Ziggo-klanten vanaf 1 maart €15,99 in plaats van €13,99 per maand voor het Viaplay-abonnement gaan betalen. Net als bij KPN blijft ook bij Ziggo het lineaire tv-kanaal Viaplay Xtra zeker tot de zomer in het zenderaanbod aanwezig. Dit kanaal is alleen toegankelijk voor kijkers die hun Viaplay-abonnement bij Ziggo hebben afgesloten.

   

  KPN

  Ziggo wijkt met de aankondiging af van het beleid dat KPN voert. Bij dit telecombedrijf blijven klanten die vóór 1 maart via het telecombedrijf een Viaplay-abonnement hebben afgesloten tot het moment van de jaarlijkse prijsverhogingen op 1 juli €13,99 voor het abonnement betalen. Pas na 1 juli wordt de prijs verhoogd naar €15,99. KPN-klanten die na 1 maart een Viaplay-abonnement afsluiten gaan direct de hogere maandprijs betalen.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)