Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo laat klanten op 1 maart meer betalen voor Viaplay

  Ziggo voert de prijsverhoging van Viaplay direct op 1 maart door. Dit in tegenstelling tot KPN, die dit enkele maanden later doet.
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 3
  Ziggo laat klanten op 1 maart meer betalen voor Viaplay
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten die hun Viaplay-abonnement via de kabelaanbieder hebben lopen krijgen de prijsverhoging van de streamingdienst direct vanaf de eerste dag doorberekend. Dit betekent dat Ziggo-klanten vanaf 1 maart €15,99 in plaats van €13,99 per maand voor het Viaplay-abonnement gaan betalen. Net als bij KPN blijft ook bij Ziggo het lineaire tv-kanaal Viaplay Xtra zeker tot de zomer in het zenderaanbod aanwezig. Dit kanaal is alleen toegankelijk voor kijkers die hun Viaplay-abonnement bij Ziggo hebben afgesloten.

   

  KPN

  Ziggo wijkt met de aankondiging af van het beleid dat KPN voert. Bij dit telecombedrijf blijven klanten die vóór 1 maart via het telecombedrijf een Viaplay-abonnement hebben afgesloten tot het moment van de jaarlijkse prijsverhogingen op 1 juli €13,99 voor het abonnement betalen. Pas na 1 juli wordt de prijs verhoogd naar €15,99. KPN-klanten die na 1 maart een Viaplay-abonnement afsluiten gaan direct de hogere maandprijs betalen.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)