Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo laat klanten sneller internetten

    Ziggo is begonnen met het leveren van sneller internet aan alle klanten. De snelheidsverhoging is afhankelijk van het abonnement.
    Jarco Kriek
    28 september 2023
    comments 4
    Ziggo laat klanten sneller internetten
    Foto Getty Images

    De snelheidsverhoging werd al door Ziggo aangekondigd, maar lijkt door het kabelbedrijf eerder te zijn doorgevoerd. Diverse klanten van het kabelbedrijf laten weten dat ze al vanaf vandaag sneller kunnen internetten, De snelheidsverhoging was voor de eerste week van oktober aangekondigd.

     

    Modem

    Om sneller te kunnen internetten moet in de meeste gevallen de internetmodem handmatig worden gereset. Dit doet de gebruiker door de modem een minuut van de stroomnet te halen (stekker uit de modem) en daarna opnieuw van stroom te voorzien. Het opnieuw opstarten van de modem kan enige minuten duren. In diverse delen van het land melden Ziggo-klanten dat na deze procedure het snellere internet behorende bij het abonnement actief is geworden.

     

    Upload

    De maximale uploadsnelheid bedraagt na de snelheidsverhoging 100 Mb/s. Deze snelheid levert Ziggo alleen bij het GIGA internetabonnement. Dat is een factor tien lager dan de downloadsnelheid bij dit abonnement. Ziggo is op het gebied van upload ondergeschikt aan internetaanbieders als KPN, Odido en Delta die internet via glasvezel leveren. Bij glasvezelproviders wordt een symmetrische internetsnelheid geleverd.

    ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheidabonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview