Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo langer verzekerd van topsport bij Ziggo Sport

  VodafoneZiggo heeft voor zijn bedrijfsonderdelen Ziggo en Ziggo Sport Totaal een grote, meerjarige overeenkomst gesloten voor de sportuitzendrechten.
  Jarco Kriek
  31 oktober 2023
  comments 1
  Ziggo langer verzekerd van topsport bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport biedt atletiekliefhebbers ook de komende jaren een sterk aanbod. VodafoneZiggo heeft de exclusieve uitzendrechten van de Diamond League, Continental Tour en de World Indoor Tour namelijk met zes jaar verlengd tot en met 2029. Deze evenementen zijn deels zonder extra kosten beschikbaar voor alle klanten van kabelbedrijf Ziggo. Het volledige aanbod is via betaalzender Ziggo Sport Totaal te zien; niet alleen bij Ziggo, maar ook bij KPN, Odido, Delta en andere providers.

   

  Veel kijkers

  Atletiek is een populaire kijksport in Nederland. Die populariteit is door wereldprestaties van Nederlandse atleten als Sifan Hassan, Femke Bol, Niels Laros en Lieke Klaver alleen maar toegenomen. Dankzij de verlenging van de rechten van de drie grote atletiekcompetities kunnen Ziggo Sport kijkers en volgers blijven genieten van uitgebreid verslag en live uitzendingen van vijftien meetings van de Diamond League, veertien wedstrijden in de hoogste categorie van de Continental Tour en nog eens zeven van de World Indoor Tour.

   

  Blije directeur

  Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport: “De uitzendingen van de moeder van alle sporten wordt door onze kijkers goed gewaardeerd. Het is dan ook een krachtig onderdeel van het uitgebreide portfolio van topsporten dat wij onze kijkers en volgers aanbieden. Ik ben blij dat we deze prachtige sport voor zo’n lange periode hebben kunnen vastleggen.”

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggouitzendrechtensporttvtelevisieatletiek

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)