Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo langer verzekerd van topsport bij Ziggo Sport

  VodafoneZiggo heeft voor zijn bedrijfsonderdelen Ziggo en Ziggo Sport Totaal een grote, meerjarige overeenkomst gesloten voor de sportuitzendrechten.
  Jarco Kriek
  31 oktober 2023
  comments 1
  Ziggo langer verzekerd van topsport bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport biedt atletiekliefhebbers ook de komende jaren een sterk aanbod. VodafoneZiggo heeft de exclusieve uitzendrechten van de Diamond League, Continental Tour en de World Indoor Tour namelijk met zes jaar verlengd tot en met 2029. Deze evenementen zijn deels zonder extra kosten beschikbaar voor alle klanten van kabelbedrijf Ziggo. Het volledige aanbod is via betaalzender Ziggo Sport Totaal te zien; niet alleen bij Ziggo, maar ook bij KPN, Odido, Delta en andere providers.

   

  Veel kijkers

  Atletiek is een populaire kijksport in Nederland. Die populariteit is door wereldprestaties van Nederlandse atleten als Sifan Hassan, Femke Bol, Niels Laros en Lieke Klaver alleen maar toegenomen. Dankzij de verlenging van de rechten van de drie grote atletiekcompetities kunnen Ziggo Sport kijkers en volgers blijven genieten van uitgebreid verslag en live uitzendingen van vijftien meetings van de Diamond League, veertien wedstrijden in de hoogste categorie van de Continental Tour en nog eens zeven van de World Indoor Tour.

   

  Blije directeur

  Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport: “De uitzendingen van de moeder van alle sporten wordt door onze kijkers goed gewaardeerd. Het is dan ook een krachtig onderdeel van het uitgebreide portfolio van topsporten dat wij onze kijkers en volgers aanbieden. Ik ben blij dat we deze prachtige sport voor zo’n lange periode hebben kunnen vastleggen.”

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggouitzendrechtensporttvtelevisieatletiek

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview