Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo langer verzekerd van topsport bij Ziggo Sport

    VodafoneZiggo heeft voor zijn bedrijfsonderdelen Ziggo en Ziggo Sport Totaal een grote, meerjarige overeenkomst gesloten voor de sportuitzendrechten.
    Jarco Kriek
    31 oktober 2023
    comments 1
    Ziggo langer verzekerd van topsport bij Ziggo Sport
    Foto Getty Images

    Ziggo Sport biedt atletiekliefhebbers ook de komende jaren een sterk aanbod. VodafoneZiggo heeft de exclusieve uitzendrechten van de Diamond League, Continental Tour en de World Indoor Tour namelijk met zes jaar verlengd tot en met 2029. Deze evenementen zijn deels zonder extra kosten beschikbaar voor alle klanten van kabelbedrijf Ziggo. Het volledige aanbod is via betaalzender Ziggo Sport Totaal te zien; niet alleen bij Ziggo, maar ook bij KPN, Odido, Delta en andere providers.

     

    Veel kijkers

    Atletiek is een populaire kijksport in Nederland. Die populariteit is door wereldprestaties van Nederlandse atleten als Sifan Hassan, Femke Bol, Niels Laros en Lieke Klaver alleen maar toegenomen. Dankzij de verlenging van de rechten van de drie grote atletiekcompetities kunnen Ziggo Sport kijkers en volgers blijven genieten van uitgebreid verslag en live uitzendingen van vijftien meetings van de Diamond League, veertien wedstrijden in de hoogste categorie van de Continental Tour en nog eens zeven van de World Indoor Tour.

     

    Blije directeur

    Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport: “De uitzendingen van de moeder van alle sporten wordt door onze kijkers goed gewaardeerd. Het is dan ook een krachtig onderdeel van het uitgebreide portfolio van topsporten dat wij onze kijkers en volgers aanbieden. Ik ben blij dat we deze prachtige sport voor zo’n lange periode hebben kunnen vastleggen.”

    ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggouitzendrechtensporttvtelevisieatletiek

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview